αστρολογικες προβλεψεις για δύο 29/08 Δευτέρα

zwdia-shmera-imerisies-161014

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 29/08 Δευτέρα

ζωδια κριός
Το έτερό σας ήμισυ θα κουραστεί σήμερα να σας παρακολουθεί να τρέχετε από τη μία δραστηριότητά σας στην άλλη. Παρά το φορτωμένο σας πρόγραμμα, σχεδιάστε κάτι όμορφο για απόψε, αφήνοντας αρκετό χρόνο για τους δυο σας μόνο.

ζωδια ταύρος
Φροντίστε να έχετε μελετήσει καλά, πριν προχωρήσετε σε κάποια μεγάλη δαπάνη. Ακόμη κι αν η αγορά αφορά κάτι για εσάς, το ταίρι σας μπορεί να σας συγκρατήσει από μια παρορμητική κίνηση.

 

ζωδια δίδυμοι
Πάρτε την πρωτοβουλία να οργανώσετε εσείς τη μέρα σας για σήμερα, και εκπλήξτε μετά το έτερό σας ήμισυ με όσα σκεφτήκατε. Θα χαρεί που θα μπορέσει να χαλαρώσει, ξέροντας ότι έχετε εσείς τον έλεγχο.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Σήμερα θα έχετε την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε μια υπερένταση, χωρίς συγκεκριμένη αφορμή. Συνειδητοποιήστε το και ελέγξτε το, για να μην καταλήξετε να μαλώσετε με το ταίρι σας. Η τακτική με τις βαθιές ανάσες πριν αντιδράσετε, βοηθά πολύ.

ζωδια λέων
Περνάτε πολύ όμορφα με το έτερό σας ήμισυ, με ότι κι αν ασχοληθείτε. Σήμερα προκαλέστε ο ένας τον άλλο για το ποιος θα σκεφτεί την πιο έξαλλη ιδέα. Στο τέλος βέβαια θα πρέπει να κάνετε πράξη την πιο τρελή απ’ όλες…

zwdia-66

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια παρθένος
Η ενέργειά σας είναι σε πολύ καλά επίπεδα σήμερα, και θα φτάσετε άνετα μέχρι την ώρα που θα συναντηθείτε με το ταίρι σας. Γιατί να πιεστείτε όμως; Δεν θα είναι καλύτερα να μην πάτε στο γυμναστήριο, αλλά να βρείτε «άλλους» τρόπους να κάψετε τις σημερινές σας θερμίδες;

ζωδια ζυγός
Η σχέση σας είναι συνεχώς στο μυαλό σας σήμερα. Μάλιστα θα είναι όμορφο να ετοιμάσετε κάτι ιδιαίτερο για απόψε για εσάς και το ταίρι σας, για να δείξετε πόσο τα συναισθήματά σας. Όσο και να το ξέρει κάποιος, πάντα είναι ωραίο να του το δείχνουν!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια σκορπιός
Κάθε σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας, έχει κάθε προοπτική να πετύχει αν το ξεκινήσετε τώρα. Αφήστε τις δεύτερες σκέψεις και αρχίστε αμέσως συντροφιά με το ταίρι σας. Θα έχετε αποτελέσματα πριν καν το καταλάβετε!

ζωδια τοξότης
Όλες οι σχέσεις χρειάζονται και κάποια διαλείμματα από τη σοβαρότητα. Γι’ αυτό απόψε προτιμήστε ένα πιο χαρωπό περιβάλλον, που θα διασκεδάστε με το ταίρι σας ενώ θα προκαλείτε ο ένας τον άλλον!

ζωδια αιγόκερως
Είναι πολλά τα θέματα που απασχολούν το μυαλό σας, αλλά με την ανησυχία δεν θα καταφέρετε να τα επιλύσετε. Καλύτερα συζητήστε τα με το ταίρι σας, και αφήστε μετά να περάσει λίγος χρόνος. Θα δείτε ότι οι λύσεις θα βρεθούν πιο εύκολα ενόσω μοιράζεστε.

zwdia-taro-astra

ζωδια υδροχόος
Αν είχατε το περιθώριο να κάνετε τα πάντα, τι θα θέλατε; Συναντηθείτε απόψε με το έτερό σας ήμισυ με αυτή την σκέψη, ώστε να πρωτοπορήσετε. Θα σας κάνει καλό να κάνετε μαζί κάτι εντελώς καινούργιο.

ζωδια ιχθύες
Η βραδιά απόψε είναι ιδανική για ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι. Μπείτε στην κουζίνα και εντυπωσιάστε το ταίρι σας με κάτι ιδιαίτερο. Αν η κουζίνα δεν είναι το φόρτε σας, παραγγείλετε κάτι ξεχωριστό και κάντε ατμόσφαιρα στο μεταξύ με χαμηλό φωτισμό και κεράκια.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia