αστρολογικες προβλεψεις για δύο 29/09 Πέμπτη

sxeseis-kerdise-pisw

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 29/09 Πέμπτη

ζωδια Κριός
Μετά από μια φανταστική εβδομάδα, το τελευταίο που θέλετε είναι να είστε μακριά από το ταίρι σας όλη μέρα. Emails και σύντομα ρομαντικά τηλεφωνήματα θα βοηθήσουν να γεφυρώσετε την απόσταση ανάμεσά σας.

ζωδια Ταύρος
Μπορεί να δυσκολευτείτε να πάρετε μια απόφαση σήμερα. Όλες σας οι επιλογές φαίνονται πολύ καλές! Ζητήστε βοήθεια από το ταίρι σας και έπειτα ακολουθήστε αυτό που νιώθετε σωστό. Δεν μπορείτε να κάνετε κακή επιλογή.

 

ζωδια Δίδυμοι
Μπορεί να δυσκολεύεστε να τελειώσετε αυτά που αρχίσατε σήμερα. Αποφασίστε αν θέλετε να εγκαταλείψετε τα σχέδιά σας ή να τα ολοκληρώσετε. Το ταίρι σας μπορεί να σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Δώστε προσοχή στις αντιδράσεις του ταιριού σας σήμερα. Αν φαίνεται πως δεν σας καταλαβαίνουν σωστά, σταματήστε και αφιερώστε λίγο χρόνο στο να τους ξεκαθαρίσετε αυτό που λέτε. Λίγη περισσότερη προσπάθεια τώρα, θα κάνει τις επόμενες ημέρες πιο εύκολες.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Αν ξεμείνατε από νέους τρόπους να ενθουσιάσετε το ταίρι σας, ρωτήστε τους φίλους σας για καμιά ιδέα. Το να ανταλλάξετε βιώματα για το τι λειτουργεί και τι όχι, θα σας δώσει νέα πράγματα να δοκιμάσετε.

ζωδια Παρθένος
Η απάντηση σε κάτι που σας προβληματίζει, θα σας έρθει εκεί που δεν το περιμένετε σήμερα. Ίσως ένα άσχετο σχόλιο από το ταίρι σας, θα προκαλέσει τη σύνδεση στο μυαλό σας.

ζωδια Ζυγός
Αν κάτι νέο έχει εξάψει το ενδιαφέρον σας, μην περιμένετε για να το μοιραστείτε με το ταίρι σας. Μπορεί να το βρουν εξίσου ενδιαφέρον και μετά θα έχετε κάτι νέο να εξερευνήσετε μαζί.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός
Επιλέξτε τις κινήσεις σας προσεκτικά σήμερα. Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι στο πλευρό σας και που θέλουν να εκνευρίσουν εσάς και το ταίρι σας. Αν έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, θα μπορέσετε να τους αποφύγετε.

ζωδια Τοξότης
Μια κατάσταση που φαινόταν εκτός ελέγχου θα λυθεί εύκολα τελικά από εσάς. Εφόσον μπορείτε να καθορίσετε το αποτέλεσμα, μπορείτε να το κάνετε κάτι που θα ωφελήσει εσάς και το ταίρι σας.

ζωδια Αιγόκερως
Μπορεί να νιώθετε σήμερα ότι περιτριγυρίζεστε από επιπόλαιους ανθρώπους που προσπαθούν να σας αποσπάσουν την προσοχή. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να τους χειριστείτε και επικεντρωθείτε σε αυτό που μετράει πραγματικά – να δείτε το ταίρι σας στο τέλος της ημέρας.

zwdia-fotia

ζωδια Υδροχόος
Ακόμα και μια συνηθισμένη ημέρα μπορεί να έχει μια ρομαντική αύρα. Το ταίρι σας θα σας κάνει έκπληξη σήμερα, με κάποια μικρή χειρονομία που θα λιώσει την καρδιά σας και θα σας θυμίσει ξανά γιατί εσείς οι δύο ανήκετε μαζί.

ζωδια Ιχθύες
Εκφράστε τα πιο τρυφερά συναισθήματά σας για το ταίρι σας σήμερα. Αφιερώστε τον χρόνο για να τα γράψετε, έτσι ώστε να τα έχουν για πάντα. Όταν γράφετε απ’ την καρδιά σας, οι λέξεις ρέουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia