αστρολογικες προβλεψεις για δύο 30/05 Δευτέρα

αστρολογικες προβλεψεις για δύο

ζωδια Κριός
Δώστε στον εαυτό σας έξτρα χρόνο να ολοκληρώσει πράγματα σήμερα. Αν προσπαθήσετε να βιαστείτε, μπορεί να καταλήξετε εκνευρισμένοι και να ξεσπάσετε στο ταίρι σας. Πάρτε το αργά και οι δύο θα νιώσετε καλύτερα αν το κάνετε!

ζωδια Ταύρος
Η παθιασμένη πλευρά σας έχει έρθει στην επιφάνεια σε πλήρη λειτουργία σήμερα. Προειδοποιήστε το ταίρι σας, για να ξέρει τι το περιμένει το βράδυ. Όταν θα βρεθείτε μόνοι σας, πρόκειται να γίνουν καυτά τα πράγματα!

 

ζωδια Δίδυμοι
Κρατιέστε πολύ δυνατά από τις απόψεις σας. Μια διαφωνία με το ταίρι σας, μπορεί να καταλήξει σε διαμάχη θελήσεων. Μην χάσετε αυτό που πραγματικά μετράει – είναι καλύτερο το να τα πάτε καλά, από το να κερδίσετε.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Μπορείτε να πάρετε μια αγχωτική κατάσταση και να την μετατρέψετε σε κάτι θετικό. Αν το ταίρι σας μοιραστεί μαζί σας ένα πρόβλημα του σήμερα, πείτε τους πως το έχετε υπό τον έλεγχο σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Λέων
Όταν δοκιμάζετε τις αντοχές σας, συνειδητοποιείτε πως έχετε μεγαλύτερη δύναμη από αυτή που πιστεύατε. Αυτό δεν θα είναι έκπληξη για το ταίρι σας – ήδη ξέρουν πόσο δυνατοί είστε.

ζωδια Παρθένος
Αν δεν κρατήσετε την φαντασία σας διεγερμένοι, πρόκειται να βαρεθείτε. Μην το αφήσετε να συμβεί! Μιλήστε στο ταίρι σας για τα πράγματα που θα θέλατε να μάθετε περισσότερα και ξεκινήστε να εξερευνείτε.

ζωδια Ζυγός
Το ταίρι σας μπορεί να φαίνετε συναισθηματικά μη διαθέσιμο σήμερα. Πιθανότατα δεν έχετε τίποτα για να ανησυχήσετε, οπότε δώστε τους λίγο χώρο. Αν συνεχίσετε να τους βλέπετε περίεργους και τις επόμενες ημέρες, τότε ήρθε η ώρα να μιλήσετε.

zwdia-taro-astra

ζωδια Σκορπιός
Το να αποφεύγετε ένα θέμα με το ταίρι σας, δεν θα το κάνει να εξαφανιστεί. Βουτήξτε μέσα του και αντιμετωπίστε το κατά μέτωπο. Μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο εύκολο είναι και θα αναρωτιέστε γιατί περιμένατε τόσο πολύ.

ζωδια Τοξότης
Νιώθετε μια δυνατή επιθυμία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας σήμερα. Πείτε τους τι έχετε στο μυαλό σας και θα τους κάνετε να νιώσουν και εκείνοι την ίδια επιθυμία!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Αιγόκερως
Ζυγίζατε τις επιλογές σας για κάποιο καιρό και τώρα ήρθε η ώρα να πάρετε μια απόφαση. Συζητήστε τη με το ταίρι σας για μια τελευταία φορά και κάντε το επόμενο βήμα.

ζωδια Υδροχόος
Πάρτε λίγο χρόνο εκτός της πολυάσχολης ζωής σας και απολαύστε ένα χαλαρό απογευματάκι μαζί με το ταίρι σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα εξωπραγματικό, απλά καθίστε μαζί και συνδεθείτε ξανά.

ζωδια Ιχθύες
Αν το αποτέλεσμα δεν φαίνετε ξεκάθαρα, περιμέντε μέχρι να έχετε μια πιο καθαρή εικόνα πριν πάρετε την τελική σας απόφαση. Σε θέματα που αφορούν τόσο εσάς, όσο και το ταίρι σας, θέλετε να είστε σίγουροι για τις επιλογές σας.