αστρολογικες προβλεψεις για δύο 30/11 Τετάρτη

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 30/11 Τετάρτη

ζωδια Κριός
Έχετε πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να παρακολουθείτε και μπορεί αυτό να είναι αρκετά εξαντλητικό. Ζητήστε από το ταίρι σας να σας βοηθήσει με κάποιες από αυτές, δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα από μόνοι σας.

ζωδια Ταύρος
Μην είστε πολύ ξεροκέφαλοι με το ταίρι σας σήμερα. Αν σας προτείνουν να κάνετε κάποιες αλλαγές, ακούστε τους. Μπορεί να έχουν κάποια καλά επιχειρήματα. Λίγη ευλυγισία από μέρους σας θα σας ωφελήσει πολύ.

 

ζωδια Δίδυμοι
Δώστε προσοχή σε όλες τις μικρές λεπτομέρειες σήμερα. Το να παραβλέψετε κάτι τώρα μπορεί να σημαίνει προβλήματα στο μέλλον για εσάς και το ταίρι σας. Δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να σιγουρέψετε ότι έχετε τα νώτα σας καλυμμένα.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Κάντε μια επίδειξη των ικανοτήτων σας στην κουζίνα και μαγειρέψτε για το ταίρι σας ένα σπιτικό γεύμα. Ακόμα κι αν δεν βγει τέλειο, η αγάπη που θα του βάλετε θα καλύψει τα τυχόν ελαττώματα του.

ζωδια Λέων
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να νιώθετε εσωστρεφείς και ήσυχοι. Θα θέλετε την παρέα του ταιριού σας, αλλά θα έχετε όρεξη να χαλαρώσετε μαζί και να αφήσετε τις περιπέτειες για κάποια άλλη στιγμή.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Θα σταματήσετε να παλεύετε για να καταλάβετε τις συνήθειες του ταιριού σας όταν όλα θα μπουν στη θέση τους σήμερα και θα αποκτήσουν νόημα. Μπορεί ακόμα να βρίσκετε μερικά πράγματα που κάνουν ασυνήθιστα, αλλά θα τα κατανοείτε καλύτερα.

ζωδια Ζυγός
Να είστε καλοί ακροατές για το ταίρι σας σήμερα. Μπορεί να τους πάρει λίγο χρόνο να μπουν στην καρδιά του θέματος, αλλά μόλις ανοιχτούν θα έχουν πολλά να μοιραστούν μαζί σας. Δείξτε τους ότι είστε όλοι αυτιά.

ζωδια Σκορπιός
Να είστε διαθέσιμοι για τους φίλους σας αν σας χρειαστούν σήμερα. Το ταίρι σας θα το καταλάβει αν θέλετε λίγο χρόνο για να σταθείτε στο πλευρό κάποιου. Η αφοσίωση σας σε αυτούς που σας νοιάζουν είναι ένα από τα πλεονεκτήματα σας.

ζωδια Τοξότης
Θα έχετε πρόβλημα να αντιμετωπίσετε μια φιγούρα εξουσίας σήμερα, αλλά μην τους αφήσετε να σας ρίξουν. Αν χρειάζεστε να βγάλετε κάπου την πίεση, ζητήστε από το ταίρι σας να σας κάνει παρέα σε ένα μεγάλο περίπατο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Αιγόκερως
Μπορεί να μην μπορείτε να πάρετε όλα αυτά που θέλετε αυτή τη στιγμή, αλλά μπορείτε να κάνετε την έρευνα σας και τα σχέδια σας. Μιλήστε στο ταίρι σας για αυτά που θέλετε να κάνετε μαζί και έπειτα ξεκινήστε να τακτοποιείτε τις λεπτομέρειες.

ζωδια Υδροχόος
Αποφύγετε να φανείτε αφηρημένοι σήμερα, ειδικά στο ταίρι σας. Όταν νιώθετε ανασφαλείς πρέπει να προσπαθήσετε παραπάνω για να κάνετε τη σύνδεση. Βάλτε τους φόβους σας στην άκρη και ανοίξτε την καρδιά σας.

ζωδια Ιχθύες
Το καλύτερο μέρος του να είστε σε σχέση είναι να την φτιάχνετε όσο προχωράτε. Μπορείτε να σχεδιάσετε μια βραδιά έξω, αλλά θα χάσετε όλη την πλάκα του αυθορμητισμού! Πηγαίνετε και ξεκινήστε μια περιπέτεια χωρίς σχέδιο με το ταίρι σας σήμερα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera