αστρολογικες προβλεψεις για δύο 3/05 Τρίτη

zwdia-shmera-imerisies-161014

Καθημερινό Ωροσκόπιο Για Ζευγάρια

ζωδια Κριός
Μπορεί να νιώθετε εσωστρεφείς σήμερα, θέλοντας να μείνετε μακριά από όλους, συμπεριλαμβανόμενου και του ταιριού σας. Κάποιες φορές λίγος χρόνος για τον εαυτό σας μπορεί να είναι καλός. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να στραφεί προς τα μέσα, για τώρα τουλάχιστον.

 

 

ζωδια Ταύρος
Έχετε κάποια μεγάλα πράγματα να συμβαίνουν στην ζωή σας αυτή τη στιγμή και η αλλαγή είναι στο δρόμο σας. Μην περπατάτε μόνοι σας, όταν το ταίρι σας είναι εκεί για να κάνει το ταξίδι πιο διασκεδαστικό.

ζωδια Δίδυμοι
Κάποιες φορές το ταίρι σας δεν θέλει να σας πει τα πάντα λεπτομερώς. Αν δεν σας μιλάει, κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να πιάσετε τα σημάδια που σας δείχνει και να καταλάβετε από μόνοι σας τις χρειάζονται από εσάς.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Καρκίνος
Νιώθετε πιο κοντά από ποτέ στο ταίρι σας και ξέρετε πως μπορείτε να το εμπιστευτείτε με τα πάντα. Πείτε τους ότι και αν είναι αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Θα κρατήσουν τα μυστικά σας ασφαλή.

ζωδια Λέων
Το να κοιτάτε στα σκοτεινά μέρη δεν είναι διασκεδαστικό, αλλά τα πλεονεκτήματα του να ασχοληθείτε με αυτά, θα σας ανταμείψουν. Βασιστείτε στο ταίρι σας για υποστήριξη και αντιμετωπίστε κάποια από τα θέματα που αποφεύγατε.

ζωδια Παρθένος
Υπάρχουν πάντα νέα πράγματα για να ανακαλύψετε για το ταίρι σας, άσχετα με το πόσο καιρό είστε μαζί. Σήμερα θα δείτε μια πλευρά που δεν είχατε ξαναδεί ποτέ πριν και η γνώση σας για τον άνθρωπο που είναι δίπλα σας θα επεκταθεί.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Ζυγός
Εξερευνήστε νέους τρόπους για να συνδεθείτε με το ταίρι σας σήμερα. Δώστε προσοχή στα σημάδια που σας δίνει και αντιδράστε ανάλογα. Μπορεί να χρειαστεί λίγη εξάσκηση, αλλά θα αξίζει τον κόπο.

ζωδια Σκορπιός
Η σημερινή μέρα σας βρίσκει γεμάτους ενέργεια και έτοιμους να κατακτήσετε τον κόσμο. Το ταίρι σας θα πιαστεί και αυτό στη φόρα σας, οπότε κάντε μια λίστα με αυτά που πρέπει να γίνουν και ξεκινήστε μαζί!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Τοξότης
Περάσατε τις προηγούμενες μέρες θαμμένοι στις σκέψεις σας και τώρα είστε και πάλι έτοιμοι για να επανορθώσετε για τον χαμένο χρόνο με το ταίρι σας. Πείτε τους ακριβώς τι θα θέλατε να κάνετε για να έρθετε κοντά ξανά.

ζωδια Αιγόκερως
Μόνο και μόνο επειδή είστε ικανοί να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, δεν σημαίνει πως χρειάζεται και να τα κάνετε! Ένα από τα καλά πράγματα του να είστε σε μια δυνατή σχέση, είναι να αφήνετε το ταίρι σας να σας στηρίζει.

ζωδια Υδροχόος
Αν η ζωή σας δεν κόβει ταχύτητα από μόνη της, θα πρέπει να πάρετε το θέμα στα δικά σας χέρια. Βρείτε χρόνο σήμερα να μείνετε μόνοι με το ταίρι σας. Ακόμα και μια ώρα μόνο, θα σας κάνει να νιώσετε κοντά ξανά.

ζωδια Ιχθύες
Μην υπογράψετε τίποτα σήμερα, αν δεν νιώθετε άνετοι με αυτό. Μιλήστε για αυτό με το ταίρι σας και αρνηθείτε αν κάτι δεν σας φαίνετε σωστό. Υπάρχουν πάρα πολλές ευκαιρίες ακόμα για εσάς.