αστρολογικες προβλεψεις για δύο 31/03 Πέμπτη

Καθημερινό Ωροσκόπιο Για Ζευγάρια

ζωδια Κριός
Πράγματα που φυσιολογικά δεν θα σας ενοχλούσαν, μπορεί να σας κάνουν να χάσετε τη ψυχραιμία σας σήμερα. Πείτε στο ταίρι σας πως σας χρειάζεται λίγη περισσότερη κατανόηση και αφήστε τις σοβαρές συζητήσεις για κάποια άλλη μέρα.

ζωδια Ταύρος
Αισθήματα ζήλιας μπορεί να προκαλέσουν παρεξηγήσεις μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας σήμερα. Εξετάστε καλά την κατάσταση πριν μοιράσετε κατηγορίες. Μπορεί να δημιουργείτε κάτι από το τίποτα.

 

ζωδια Δίδυμοι
Μπορεί να πληγωθούν τα αισθήματα σας από κάτι που θα σας πει το ταίρι σας σήμερα. Πριν αντιδράσετε, αναρωτηθείτε τι ακριβώς εννοούσε. Ίσως παρεξηγήσατε τα λόγια του; Αν πραγματικά ανησυχείτε, μιλήστε τους για αυτό.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Αν το ταίρι σας, σας προτείνει ένα σχέδιο που ακούγετε λίγο τρελό, κάντε λίγη έρευνα πριν δεσμευτείτε. Μάθετε όσες πληροφορίες χρειάζεστε για να σας κάνουν να νιώσετε άνετα και μετά είστε ελεύθεροι να το διασκεδάσετε!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Λέων
Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά σε ένα θέμα της σχέσης σας που αποφεύγατε. Μπορεί να αποδειχτεί πως δεν ήταν τίποτα. Αν χρειάζεται κάποια προσοχή, το να ασχοληθείτε μαζί του τώρα θα είναι καλύτερο μακροπρόθεσμα για την σχέση σας.

ζωδια Παρθένος
Ακούστε αυτό που έχει να σας πει το ταίρι σας, ακόμα και αν διαφωνείται μαζί του. Δώστε χρόνο στις απόψεις τους να κάτσουν μέσα σας και μετά επανεξετάστε τις. Μπορεί και να μην διαφωνείτε με αυτές τελικά.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Ζυγός
Μία πικάντικη ταινία που είδατε πρόσφατα σας κέντρισε το ενδιαφέρον. Πείτε στο ταίρι σας πως σας ενδιαφέρει να επαναδημιουργήσετε μερική από τη μαγεία της ταινίας μαζί τους. Κλείστε τα φώτα και… δράση!

ζωδια Σκορπιός
Ένα ζήτημα με το ταίρι σας, σας έχει αφήσει μπερδεμένους. Ευτυχώς, κάποιο άτομο, που εκτιμάται την γνώμη του, έχει να σας προσφέρει καλές συμβουλές. Η οπτική τους σας θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από άλλη σκοπιά.

ζωδια Τοξότης
Αν νιώθετε πως θέλετε να μείνετε μόνοι σας σήμερα, πάρτε λίγο χρόνο να κατανοήσετε το τι ακριβώς συμβαίνει. Υπάρχει κάτι που σας προβληματίζει στη σχέση σας, ή απλά χρειάζεστε λίγο χρόνο μόνοι, για να συλλογιστείτε;

ζωδια Αιγόκερως
Είχατε πολλές σκέψεις να τριγυρίζουν μέσα στο μυαλό σας και τώρα νιώθετε έτοιμοι να πάρετε μια απόφαση. Το ταίρι σας, σας περίμενε υπομονετικά, οπότε ενημερώστε τους πως καταλήξατε κάπου!

ζωδια Υδροχόος
Μπορεί να νιώθετε συναισθηματικά ευάλωτοι σήμερα. Αν κάτι που πει το ταίρι σας, σας ενοχλήσει, δώστε τους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας και αναρωτηθείτε μήπως εσείς το παίρνετε πολύ βαριά.

ζωδια Ιχθύες
Υποστηρίξτε αυτό που πιστεύετε σήμερα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα διαφωνήσετε με το ταίρι σας. Προτιμούν να σας ακούσουν να εκφράζεται μια δυνατή άποψη, παρά να σας δουν να κρατάτε μια άνοστη και ανούσια στάση.