αστρολογικες προβλεψεις για δύο 5/05 Πέμπτη

evdomadiaies-313-62-zvdia

Καθημερινό Ωροσκόπιο Για Ζευγάρια

ζωδια Κριός
Μια δύσκολη εργασιακή εποχή σας έχει αφήσει να νιώθετε ξεθεωμένους. Χαλαρώστε και απολαύστε τις απλές χαρές της ζωής μαζί με το ταίρι σας. Το να κάνετε κάτι χαλαρό κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να κάνετε τη βραδιά σας ξεχωριστή.

 

 

ζωδια Ταύρος
Μπορεί να πιστεύετε πως θα έρθετε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας, αλλά από ότι φαίνετε πιστεύετε και οι δύο το ίδιο σχετικά με μια κατάσταση. Μόλις το συνειδητοποιήσετε αυτό, πρόκειται να μοιραστείτε μια φανταστική ημέρα κοινών εμπειριών.

ζωδια Δίδυμοι
Αν κάτι σας κάνει να βαριέστε με το ταίρι σας σήμερα, το να γκρινιάζετε για αυτό δεν είναι ο ιδανικός τρόπος για να το λύσετε. Κάντε ένα βήμα πίσω και σκεφτείτε ειλικρινά τι έχετε πραγματικά στο μυαλό σας πριν κάνετε οτιδήποτε.

zodia-taro-45

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Καρκίνος
Την προηγούμενη εβδομάδα ήσασταν ικανοποιημένοι με το να κλείνεστε στον εαυτό σας, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να βγείτε από την κρυψώνα σας. Σήμερα το βράδυ βγείτε έξω με το ταίρι σας και δείτε τι χάνατε τόσο καιρό.

ζωδια Λέων
Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να εξερευνήσετε το πάθος σας για το ταίρι σας. Αν υπάρχει κάτι έξω από τα συνηθισμένα που θέλατε να δοκιμάσετε, τώρα έχετε την ευκαιρία!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Παρθένος
Κάντε κάτι τολμηρό σήμερα που θα κάνει το ταίρι σας να σηκωθεί και να σας δώσει τη προσοχή του. Το να αλλάξετε τα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα σας, θα κάνει την ερωτική σας ζωή πιο διασκεδαστική και για τους δυο σας.

ζωδια Ζυγός
Η σημερινή ημέρα έχει να κάνει με τον πειραματισμό, οπότε γιατί δεν δοκιμάζετε κάτι νέο στην κρεβατοκάμαρα; Πείτε στο ταίρι σας τι έχετε στο μυαλό σας, ή ακόμα καλύτερα – απλά δείξτε του!

ζωδια Σκορπιός
Ετοιμαστείτε για μια άγρια νύχτα, καθώς αυτή τη στιγμή το πάθος ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας είναι απολύτως μαγικό. Μόλις βρεθείτε οι δυο σας, δεν θα θέλετε να είστε ξανά χώρια.

ζωδια Τοξότης
Χαρίστε στο ταίρι σας κάτι αναπάντεχο σήμερα. Αν σας έχουν αναφέρει στο παρελθόν πως θέλουν να δοκιμάσουν κάποια νέα τεχνική, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να τους εκπλήξετε κάνοντας την. Και οι δύο θα χαρείτε πολύ που τη δοκιμάσατε.

ζωδια Αιγόκερως
Θα μπορέσετε να καταφέρετε απίστευτα πράγματα σήμερα, αν αφοσιωθείτε σε αυτά. Δείξτε στο ταίρι σας μια πλευρά του εαυτού σας που δεν έχει ξαναδεί και δείξτε στον εαυτό σας τι μπορείτε να καταφέρετε όταν το θέλετε.

ζωδια Υδροχόος
Όταν όλα μπαίνουν στην θέση τους στη σχέση σας, είναι σαν να νιώθετε μια λάμψη του παραδείσου. Η μεταξύ σας σύνδεση όλο και μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

ζωδια Ιχθύες
Δώστε προσοχή στο γλώσσα του σώματος του ταιριού σας σήμερα. Καμιά φορά η μη λεκτική επικοινωνία λέει περισσότερα από τα λόγια. Σας λένε τι θέλουν, δείξτε τους πως λαμβάνετε το μήνυμα τους.