αστρολογικες προβλεψεις για δύο 6/05 Παρασκευή

evdomadiaies-1723314

Καθημερινό Ωροσκόπιο Για Ζευγάρια

ζωδια Κριός
Εάν έχετε κάποιο ευαίσθητο θέμα που πρέπει να μιλήσετε για αυτό στο ταίρι σας, η καλύτερη προσέγγιση είναι να είστε ειλικρινείς και ανοιχτοί. Επιλέξτε τα λόγια σας με φροντίδα και μιλήστε τους με αγάπη και θα έχετε μια θετική αντίδραση.

ζωδια Ταύρος
Τα σχέδια που έχετε με το ταίρι σας σήμερα, θα γίνουν ακόμα καλύτερα αν δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Να είστε σχολαστικοί και πάρτε το χρόνο σας. Αν βιαστείτε, θα χάσετε όλα τα καλά πράγματα.

 

 

ζωδια Δίδυμοι
Το να σερβίρετε στο ταίρι σας πρωινό στο κρεβάτι θα φτιάξει τη διάθεση για την τέλεια ημέρα. Χαλαρώστε παρέα στον προσωπικό σας, ιδιωτικό κόσμο και νιώστε τη σχέση σας να γίνετε δυνατότερη. Μην αφήσετε τίποτα να εμποδίσει την ευτυχία σας.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Δεν υπάρχει τίποτα κακό με μια ήσυχη βραδιά στο σπίτι, ειδικά αν την περάσετε αγκαλιά με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Απομονώστε τον εξωτερικό κόσμο. Η σημερινή βραδιά είναι μόνο για τους δυο σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Λέων
Κρατήστε τον εγωισμό σας υπό έλεγχο σήμερα, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με το ταίρι σας. Θέλετε να νιώθουν άνετα γύρω σας και όχι να τους εκφοβίζετε. Εξάλλου, ήδη πιστεύουν πως είστε υπέροχοι!

ζωδια Παρθένος
Η αποφασιστικότητα που δείχνετε στο να κάνετε τα πράγματα να δουλέψουν, έχει αποδώσει! Μετά από μια περίοδο αγώνων, εσείς και το ταίρι σας δεν είχατε υπάρξει ποτέ πιο σταθεροί. Περάστε το χρόνο σας σήμερα το βράδυ, γιορτάζοντας τη σύνδεση σας.

ζωδια Ζυγός
Παλιότερες εμπειρίες είναι στο μυαλό σας σήμερα και μπορεί να νιώθετε κάπως πεσμένοι. Θυμηθείτε πως το μέλλον σας το καθορίζεται μόνο εσείς και εσείς μαζί με το ταίρι σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπέροχη ζωή μαζί.

ζωδια Σκορπιός
Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να ξεκινήσετε να κάνετε σχέδια, που θα σας πάρουν αρκετό χρόνο για να τα ολοκληρώσετε. Έχετε την ενέργεια για κάποιο μακροπρόθεσμο πρότζεκτ και δεν θα έχετε πρόβλημα να βάλετε και το ταίρι σας στο παιχνίδι.

ζωδια Τοξότης
Μια άμεση προσέγγιση έχει τις καλύτερες πιθανότητες σήμερα. Πείτε στο ταίρι σας ακριβώς τι έχετε στο μυαλό σας. Αν δεν χρειάζεται να μαντέψουν τι θέλετε, είναι πιο πιθανό να σας το δώσουν.

zwdia-agnh

ζωδια Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα ξεκινά αργά και τεμπέλικα, ιδανική για να την περάσετε χαλαρώνοντας μαζί με το ταίρι σας. Θα αυξηθεί η δυναμική σας όσο προχωράει η μέρα, οπότε αφήστε τα μεγάλα πρότζεκτ για το απόγευμα.

ζωδια Υδροχόος
Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας μπλεγμένο σε κατάσταση που δεν κατανοείτε σήμερα. Το ταίρι σας μπορεί να σας προσφέρει κάποιες διευκρινήσεις, αλλά μπορεί να πρέπει να περιμένετε μέχρι να περάσει από μόνη της.

ζωδια Ιχθύες
Όταν φροντίζετε το ταίρι σας με τον στοργικό σας τρόπο, σκέφτονται πως είστε άγγελοι. Προσανατολίστε την ενέργεια σας στο να τους κάνετε να νιώσουν καλά σήμερα και θα κάνουν το ίδιο για εσάς αργότερα.