αστρολογικες προβλεψεις singles 13/09

erwtikes-provlepseis-triti-6-5

 

αστρολογικες προβλεψεις singles 13/09

ζωδια κριός

Ίσως νιώθετε κάπως σκεπτικοί σήμερα. Μην προσπαθήσετε να καταπιέσετε ότι αισθάνεστε. Ένα συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα σας κάνει πάρα πολύ καλό αυτή την περίοδο. Χρησιμοποιήστε το σήμερα ώστε να βρείτε και να ορίσετε τι είναι αυτό που θέλετε όσο αφορά τον τομέα του έρωτα και της αγάπης στον βίο σας.

 

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Προσκαλέστε τους φίλους σας σήμερα το βράδυ για ένα δείπνο-πάρτι στο σπίτι σας. Είτε μαγειρέψετε εσείς οι ίδιοι- είτε παραγγείλετε κάτι απ’έξω, οι πάντες λατρεύουν αυτά μικρά φιλικά σπιτικά πάρτι με φαγητό, ποτό και κουβεντούλα. Μη ξεχάσετε πάνω από όλα όμως να προσκαλέσετε και τον νέον ή νέα σας γείτονα/γειτόνισσα… έτσι για το καλωσόρισμα.

 

ζωδια δίδυμοι

Ξέρετε ότι για το συγκεκριμένο θέμα έχετε απόλυτο δίκιο και δεν έχετε καμία διάθεση να μείνετε με τα χέρια σας σταυρωμένα. Ναι η αλήθεια είναι πως αυτό που λέτε ισχύει και πως αυτό που ισχυρίζεται το άλλο άτομο δεν είναι σωστό. Όμως γιατί να προκαλέσετε αναταραχές και καυγάδες. Υπάρχει και άλλος δρόμος για να αποδείξετε το δίκιο σας. Μπορείτε απλά να συμβιβαστείτε για ένα μικρό χρονικό διάστημα και να σεβαστείτε την άποψη του άλλου, ως άποψη ενώ έπειτα να αναζητήσετε την πραγματική σωστή λύση του ζητήματος. Και μόλις φυσικά την αναζητήσετε και οι δυο μαζί , θα φανεί έμπρακτα το δίκιο που είχατε εξαρχής.

 

ζωδια καρκίνος
Είστε έτοιμοι για τα κοντινά πλάνα σας; Το ελπίζω διότι σήμερα όλα τα φώτα της δημοσιότητας έχουν στραφεί επάνω σας. Ενεργοποιήστε το χάρισμα της απόλυτης γοητείας σας, και έπειτα απολαύστε ελεύθερα όλη αυτήν την δημόσια προσοχή που θα λάβετε απλόχερα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

ζωδια λέων

Το τελευταίο διάστημα είστε αρκετά υπομονετικοί και συνεχώς στέλνετε μηνύματα στο άτομο που σας ενδιαφέρει, ελπίζοντας ότι στο τέλος θα πιάσει όλα αυτά νοήματα που του στέλνετε καθημερινά. Η έντονη αυτή σας συγκέντρωση και υπομονή είναι έτοιμη να αποδώσει τελικά. Οπότε μην εκπλαγείτε αν ακόμα και σήμερα το φλερτ σας αρχίσει και στέλνει αυτό αντίστοιχα μηνύματα σε εσάς αντί για αντίστροφα.

 

ζωδια παρθένος

Οι φίλοι σας ξέρουν ότι μπορούν να υπολογίζουν επάνω σας, όπως ξέρετε και εσείς ότι μπορείτε να υπολογίζετε πάνω τους σωστά; Μην φοβάστε να ζητήσετε λίγη υποστήριξη απο την παρέα σας. Υπάρχουν στη ζωή σας αρκετά άτομα που σας υπέρ αγαπάνε και θα χαρούν να σας προσφέρουν την συντροφιά , να ακούσουν το πρόβλημα σας, να σας παρηγορήσουν ακόμα και να σας συμβουλέψουν αν τους το ζητήσετε φυσικά.

zwdia-agnh

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια ζυγός

Έχετε αυτό το απίστευτο χάρισμα , του να δύνασθε να βλέπετε την ομορφιά που υπάρχει γύρω μας και μέσα μας. Πράγματα που άλλοι απλά προσπερνάνε καθημερινά εσείς τα διακρίνετε και τα απολαμβάνετε βέβαια . μιας και η αλήθεια είναι πως αυτά που οι περισσότεροι από εμάς δεν βλέπουμε γύρω μας πια , μιας και γίναμε ξένοι προς την ίδια την Μητέρα Φύση, είναι και οι μεγαλύτεροι θησαυροί του πλανήτη .Το χάρισμα αυτό του να βλέπετε ότι οι άλλοι δεν βλέπουν , στη περίπτωση σας προεκτείνεται και στον ανθρώπινο τομέα. Έχοντας λοιπόν ως βάση αυτή τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ εσάς και των υπολοίπων, για αναρωτηθείτε σήμερα μήπως υπάρχει κάποιο άτομο στη ζωή σας που καλό θα ήταν να το ξανακοιτάξετε; ίσως την πρώτη φορά να υπήρχε κάτι ή το χάρισμα σας να ήταν υπό του φυσικού ορίου του τελικά.

 

ζωδια σκορπιός

Οι σκέψεις και ο λόγος σας θα ρέουν σε αφθονία σήμερα. Τηλεφωνήστε λοιπόν σε έναν αρκετά πνευματώδη φίλο σας και πηγαίνετε για καφέ. Θα δείτε ότι η συζήτηση που θα αρχίσετε σας γεμίζει εσωτερικό καθώς επίσης πως και οι δυο πηγαίνετε με μεγάλη ταχύτητα από το ένα θέμα στο άλλο. Θα σας συμβούλευα τέλος να μη φοβηθείτε να μοιραστείτε με το φίλο σας αυτό τις μεγάλες σας ιδέες που έχετε από καιρό αναπτύξει αλλά κρατήσει μόνο για τον δικό σας εαυτό.

 

ζωδια τοξότης

Το εστιατόριο που προτιμούσατε να δειπνήσετε σήμερα το βράδυ ήταν κλεισμένο δίχως την προοπτική ούτε καν ακύρωσης κάποιας κράτησης; Τα πράγματα σε γενική εκτίμηση δεν πηγαίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα σας σήμερα , αυτό είναι όντως αλήθεια. Αν όμως αντί να το βάλετε κάτω γίνετε λίγο πιο ευέλικτοι, το αποτέλεσμα θα είναι να περάσετε τελικά υπέροχα την σημερινή βραδιά. Άλλωστε αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία, είναι η παρέα και όχι το μέρος που θα πάτε για φαγητό η ποτό και εσείς , έχετε ακριβώς την κατάλληλη παρέα για να υπερπηδήσετε την όποια αναποδιά. Οπότε καλή σας διασκέδαση…

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια αιγόκερως

Κάποιο άτομο για το οποίο τρέφετε ερωτικά συναισθήματα φαίνεται πως τελικά δεν τον ενδιαφέρετε εξίσου ερωτικά. Αντί λοιπόν να στεναχωρηθείτε που τα αισθήματα σας δεν είχαν την ανταπόκριση που θέλατε, σκεφτείτε το εξής: ακριβώς όπως εμφανίσθηκε στη ζωή σας το άτομο αυτό πρόκειται να εμφανισθούν ακόμα πολύ περισσότερα άτομα. Το κυριότερο από όλα όμως είναι πως κάποιος που δεν εκτιμά το πόσο υπέροχοι και αξιαγάπητοι είστε , τελικά μάλλον δεν σας ταιριάζει καθόλου , ούτε αξίζει να σας έχει. Οπότε τελικά θα δείτε ότι τα πάντα εξελίχθηκαν τέλεια αφού γλιτώσατε τον κόπο και τον πόνο του να βρεθείτε σε σχέση με κάποιον ανάξιο σας αυτή τη φορά. Βγείτε έξω , σίγουρα ο ή η επόμενη σας περιμένει λίγα μέτρα παρακάτω τελικά.

 

ζωδια υδροχόος

Αν νιώθετε ότι η σχέση στην οποία βρίσκεστε πλέον δεν έχει κάτι άλλο να δώσει και σχεδόν έχει γίνει ανύπαρκτη- μία πράξη έχει απομείνει σχετικά με τη σχέση σας. Να δώσετε ένα τέλος και να προχωρήσετε παρακάτω. Σίγουρα πάντα νιώθουμε λύπη και νοσταλγία ίσως και να αναρωτιόμαστε τι δεν πήγε καλά. Κρατήστε στην μνήμη σας τις όμορφες στιγμές που μοιραστήκατε με αυτό το άτομο , και απλά προχωρήστε παρακάτω. Να ξέρετε αγαπητοί μου Υδροχόοι ότι το μέλλον σας διαγράφετε λαμπρό μπροστά σας ειδικά στο εγγύς μέλλον. σας.

 

ζωδια ιχθείς

Θα ανακαλύψετε ότι τελικά τρέφετε αισθήματα για κάποιον που γνωρίσατε αυτό το διάστημα και μάλιστα το ένστικτο σας , σας λέει ότι και αυτός ή αυτή τρέφει επίσης ερωτικά αισθήματα για εσάς. Για να μπορέσετε να πάρετε μια ιδέα για το συμβαίνει, καλέστε το άτομο αυτό να μοιραστεί μαζί σας μια διασκεδαστική ανάλαφρη ψυχαγωγική δραστηριότητα. Με αυτή σας την πρόσκληση καταρχάς θα δείξετε ότι ενδιαφέρεστε για αυτόν ή αυτήν, αλλά από την άλλη λόγω της φύσεως της δραστηριότητας θα υπάρχει και μια σχετική χαλαρότητα ώστε να μπορέσετε να κρίνετε από μόνοι σας και να βγάλετε το τελικό σας πόρισμα έπειτα.

zwdia-zodia-astrologia-65