αστρολογικες προβλεψεις singles Πεμπτη 03/09

oneira-krifi-simasia-oneirwn

αστρολογικες προβλεψεις singles Πεμπτη 03/09

 

ζωδια κριός
Βρίσκεστε πάντα εν κινήσει. Ήρθε η ώρα να μάθετε την έννοια της λέξεως ακινησία. Βρείτε ένα ήσυχο χώρο και ακούστε τον εσώτερο εαυτό σας , καθώς αναλογισθείτε πάνω στις φαντασιώσεις σας. Ποιος ξέρει ίσως τελικά βρείτε την απάντηση σε κάποιο ερώτημα που σας προβληματίζει εδώ και καιρό στο ζήτημα του έρωτα.

 

ζωδια ταύρος
Μήπως θέλατε να δοκιμάσετε κάποια δραστηριότητα η οποία όμως γίνετε κάπου μακρινά; Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να πραγματοποιήσετε αυτή τη δραστηριότητα. Μαζέψτε τα φιλαράκια σας, και ξεκινήστε για ένα αξέχαστο ταξίδι όλοι μαζί παρέα.

 

ζωδια δίδυμοι
Ενώ τα πάντα περνάνε δίπλα σας λες και βρίσκεστε εν το μέσο ενός τυφώνα, εσείς έχετε τη προσοχή σας στραμμένη στην καρδιά του τυφώνα ακριβώς. Αξιοποιήστε αυτές τις στιγμές για να σκεφτείτε και να εστιάσετε στις όποιες αλλαγές επιθυμείτε να κάνετε σύντομα. Και καθώς τα πάντα γύρω σας θα ηρεμήσουν και πάλι , εσείς θα είστε πανέτοιμοι να εφαρμόσετε τις αλλαγές αυτές πάνω στον ερωτικό τομέα της ζωής σας.

zodia-taro-45

 

ζωδια καρκίνος
Δεν πειράζει αν χαθείτε λίγο στις ονειροπολήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Καθαρίστε το μυαλό σας από όλες τις σκέψεις που αφορούν υποχρεώσεις κλπ καθημερινά ζητήματα και αφήστε το ελεύθερο να περιπλανηθεί εκεί που εκείνο επιθυμεί. Όταν το κατορθώσετε αυτό μη βρεθείτε προ εκπλήξεως εάν τελικά δείτε πως μία ερωτική κατάσταση που μέχρι πριν ήταν θολή τώρα εμφανίζεται μπροστά σας ξεκάθαρη σαν εικόνα και εντελώς λυμένη στα όποια της ερωτηματικά.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια λέων
Αν γνωρίσετε κάποιο νέο άτομο στα ερωτικά σας που δείχνει πολύ καλός για να είναι αληθινός, κάντε μια μικρή έρευνα σχετικά με το άτομο του. Εξετάστε έπειτα όλες τις πιθανότητες, και εμπιστευθείτε το ένστικτο σας για το τι θα αποφασίσετε να κάνετε στη συνέχεια.

 

ζωδια παρθένος
Πιθανότατα σήμερα να νιώσετε έντονο εκνευρισμό καθώς το άτομο που σας ενδιαφέρει δεν ακολουθεί το βήμα σας. Προσπαθείτε να κρατάτε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλό σας το γεγονός ότι το κάθε άτομο διαφέρει και πως ο καθένας μας έχει το δικό του ρυθμό ζωής, οπότε δώστε λίγο χρόνο στο άτομο αυτό και έπειτα κρίνετε την κατάσταση έχοντας κάθε δίκιο.

 

ζωδια ζυγός
Αισθάνεστε ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως επιθυμείτε το διάστημα αυτό. Αντί να σκέφτεστε συνέχεια αυτά που δεν πετυχαίνουν , συγκεντρώστε τη σκέψη σας στις μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητας σας που σας κάνουν να χαμογελάτε. Σε ελάχιστο χρόνο θα βρεθείτε και πάλι μέσα στη θετικότητα.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια σκορπιός
Αν μπορείτε να το φανταστείτε , τότε μπορείτε και να το υλοποιήσετε. Με αυτό το γνώμονα ως βάση, πάρτε λίγο χρόνο και σκεφτείτε ποια από τα όνειρα σας είναι τα πιο πιθανά ως προς την υλοποίηση τους και έπειτα βάλτε μπρος και αρχίστε να τα κάνετε πράξεις.

 

ζωδια τοξότης
Η ημέρα σας σήμερα ξεκινάει με πολύ αργούς ρυθμούς και θα δείτε ότι υπάρχει δυσκολία στο να μπορέσετε να οργανώσετε τα ζητήματα της καθημερινότητας. Αντί λοιπόν να αναλώσετε τον εαυτό σας προσπαθώντας και παλεύοντας να φτιάξετε ένα πρόγραμμα αφήστε τον εαυτό σας να ακολουθήσει την ροή των πραγμάτων, και αρχίστε να ονειροπολείτε. Μη εκπλαγείτε αν μάλιστα η πιο λαμπρή ιδέα της ημέρας σας έρθει την ώρα που το μυαλό σας θα ταξιδεύει σε άλλους κόσμους και πραγματικότητες.

 

ζωδια αιγόκερως
Αν έχετε πρόβλημα να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει όταν βρίσκεστε πρόσωπο με πρόσωπο , βρείτε έναν πιο δημιουργικό τρόπο για να πείτε αυτό που νιώθετε. Μια για παράδειγμα ηλεκτρονική κάρτα ή μια χειρόγραφη κάρτα μπορεί να κάνει θαύματα και να σας δώσει την καλλιτεχνία έκφρασης που χρειάζεστε ώστε να διατυπώσετε τα αισθήματα αυτά με τις πιο όμορφες και αντίστοιχα εύστοχες λέξεις προς τον έρωτα σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια υδροχόος
Πολλά άτομα βασίζονται στην συναισθηματική σας υποστήριξη και εσείς πάντα απλόχερα την προσφέρετε , όμως σήμερα φροντίστε ώστε να κάνετε τον εαυτό σας το νο 1 ως προτεραιότητα της ημέρας. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα μασάζ, ή τοποθετήστε ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια στο δωμάτιο σας και μην απαντήσετε καθόλου στα τηλέφωνα- εκτός βέβαια και αν σας καλέσει αυτός ο κούκλος που γνωρίσατε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου

 

ζωδια Ιχθείς
Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι υπερβατικό για τον εαυτό σας; Αν δεν σας έρχεται κάτι αμέσως στο μυαλό σας , ήρθε η ώρα να διορθώσετε όλη αυτή την κατάσταση. Ανταμείψτε τον εαυτό σας με ένα καυτό ραντεβού και φροντίστε να απολαύσετε κάθε δευτερόλεπτο του, σας αξίζει άλλωστε.

zodia-zvdia-yy