αστρολογικες προβλεψεις singles Πεμπτη 27/08

sxeseis-anamoni

αστρολογικες προβλεψεις singles Πεμπτη 27/08

 

ζωδια κριός

Σήμερα είναι η ημέρα που θα επωφεληθείτε τρομερά από την παρουσία ενός ξένου προσώπου στη ζωή σας. Επομένως βγείτε εκεί έξω και φροντίστε να παρευρεθείτε σε μέρη όπου θα συναντήσετε άτομα από ξένες χώρες και βρείτε το θάρρος να πιάσετε συζήτηση μαζί τους. Ένα τέτοιο μέρος για παράδειγμα μπορεί να είναι και το νέο εξωτικό εστιατόριο που μόλις άνοιξε στην πόλη. Επισκεφτείτε το.

 

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Εάν στο δρόμο σας σήμερα βρεθεί ένας εξωτικός ξένος που σας τραβήξει αμέσως την προσοχή μη απορήσετε. Ίσως τελικά το επόμενο αμόρε σας να έχει ρίζες από κάποια μακρινή χώρα. Οπότε μη θεωρήσετε ούτε καν περίεργο ότι σήμερα θα αφεθείτε και θα εντυπωσιαστείτε από τους μύθους και τις παραδόσεις χωρών μακρινών ή που το γούστο σας θα κλίνει σε άτομα που δεν είναι της ίδιας εθνικότητας με εσάς.

 

ζωδια δίδυμοι

Σήμερα παίζετε μπάλα στην έδρα σας. Επομένως εάν ο επόμενος σας στόχος αφορά έναν παλιό φίλο ή εκείνον τον άγνωστο που κάθετε κάθε μέρα στην αντικρινή από εσάς θέση στο λεωφορείο, σήμερα είναι η ημέρα να κάνετε την ύπαρξη σας γνωστή σε εκείνον ή εκείνη λοιπόν. Τώρα εάν βρεθείτε στην αντίθετη όψη του νομίσματος και είστε εσείς τελικά ο ή η αποδέκτης μίας εξομολόγησης καρδιάς από κάποιο άτομο που δεν σας ελκύει όμως ερωτικά, φροντίστε να φανείτε ευγενικοί και να αρνηθείτε την πρόταση του/της με χαμόγελο και ευγένεια, δείχνοντας στον άλλον κολακευμένοι που σας επέλεξαν.
ζωδια καρκίνος

Προσπαθήστε σήμερα να κρατήσετε τα θέματα στον τομέα του φλερτ απλά και καθημερινά. Συνεχίστε τις πολύωρες συζητήσεις με το φλερτ σας κουβεντιάζοντας για παράδειγμα σχετικά με την αγαπημένη τους ταινία ή με το σκορ της αγαπημένης τους αθλητικής ομάδας. Μην γυρίσετε το κέντρο της συζήτησης σε πιο ουσιώδη και σοβαρά ζητήματα όπως το τι σχέδια έχουν στο μέλλον ή για το μέλλον τους ή εάν σκέφτονται και πότε να κάνουν παιδιά μιας και έτσι θα τους διώξετε μακριά σας.

zodia-astra-tarot

ζωδια λέων

Η ανάγκη για περιπέτεια μέσα σας συνεχώς μεγαλώνει όλο αυτό το διάστημα ώσπου σήμερα πλέον φτάσατε στα όρια σας. Οπότε μην το σκέφτεστε καν, είτε φύγετε για κάποιο μακρινό ταξίδι σήμερα είτε απλά κάνετε μια ημερήσια εκδρομή περνώντας το βράδυ σας στην καλύβα που βρίσκεται στο κέντρο του αγαπημένου σας ορειβατικού μονοπατιού, το ίδιο καλό θα σας κάνει. Το μόνο αντίδοτο για αυτό που έχετε πάθει είναι η φυγή. Αφήστε τα πάντα πίσω σας, και ανοίξτε τα φτερά σας λοιπόν.
ζωδια παρθένος

Δεν υπάρχει χώρος για διαφωνίες και αντιπαλότητες πλέον στην ζωή σας, οπότε κάντε την κίνηση και στείλτε ένα επεξηγηματικό μέιλ στο φίλο με τον οποίο καυγαδίσατε εχθές ή στείλτε ένα καλάθι λουλούδια στους γείτονες σας που μένουν ακριβώς δίπλα, ζητώντας συγνώμη για τις όποιες παρεξηγήσεις δημιουργήθηκαν το τελευταίο καιρό. Μη μου ξεχνάτε άλλωστε ότι συμπαντικά ισχύει ο νόμος της έλξης που στηρίζεται στη βάση “πως εάν θες να εμφανισθεί ο έρωτας στο κατώφλι σου τότε φρόντισε ώστε τα ενεργειακά πεδία που σε περιβάλλουν να είναι θετικής προέλευσης”- όσο μεγαλύτερη αρνητικότητα μαζεύετε γύρω σας τόσο διώχνετε τον έρωτα μακριά από την ζωή σας τελικά.

 

ζωδια Ζυγός

Σήμερα σας δίνεται η απόλυτη ευκαιρία να παντρέψετε την ευφυΐα σας με τον ρομαντισμό σας. Ξεκινήστε με το να πάρετε μέρος στην σημερινή βραδιά ανάγνωσης ποίησης και γνωρίστε τους παρευρισκόμενους ή ακόμα τολμηρότερα δημιουργήστε την δική σας ομάδα συγγραφής και αναμειχθείτε με νέα ευφυή , άγνωστα άτομα που κάποιο πιθανότατα να σας αρέσει ερωτικά κιόλας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια σκορπιός

Αφήστε την ερωτική σας τύχη στα χέρια του ενστίκτου σας. Έχετε ήδη γνωρίσει ένα άτομο -φλερτ που σας αρέσει ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες και γενικότερα όσα αναφέρει και μοιράζετε μαζί σας σχετικά με την δική του ζωή και το χαρακτήρα του , σας ακούγονται πειστικά. Όμως έχετε και μια μικρή είτε ανασφάλεια είτε αμφιβολία. Ο μόνος τρόπος για να ξέρετε τι πραγματικά είναι αλήθεια και τι όχι είναι να ακούσετε το ένστικτο σας απόλυτα. Εάν δείτε ότι σας καθησυχάζει και σας ωθεί να πιστέψετε τα λεγόμενα του τότε συνεχίστε να βλέπετε αυτό το πρόσωπο και να εξελιχθεί η επαφή από ένα φλερτ σε ερωτική. Αν όμως αντίθετα η φωνή σας λέει ότι κάτι δεν είναι σωστό από όσα σας είπε τότε καλύτερα να μην ξαναβρεθεί τε με το εν λόγω άτομο ποτέ ξανά.
ζωδια τοξότης

Το να νιώσετε ευτυχισμένοι είναι το ύψιστο αγαθό που το σύμπαν επιθυμεί για εσάς σήμερα. Οπότε κάντε ότι και εαν χρειαστεί αρκεί να σας δω να χαμογελάτε συνέχεια (ότι πρέπει πάντα εντός λογικών ορίων φυσικά). Τι είναι αυτό που θα σας δώσει λίγη ευτυχία σήμερα, μήπως να πάτε στο κλασσικό δρόμο για τρέξιμο φορώντας τα παπούτσια του χορού και προκαλώντας υστερία γέλιων στα άτομα με τα οποία τρέχετε καθημερινά παρέα ή μήπως να φύγετε καμιά ωρίτσα νωρίτερα από τη δουλειά προφασιζόμενοι ότι δεν νιώθετε καλά μόνο και μόνο για να φάτε μεσημεριανό στο αγαπημένο στέκι σας με τα φιλαράκια σας. Κάντε την αλητεία σας. το έχετε ανάγκη.
ζωδια Αιγόκερως

Σήμερα κάνετε τα πάντα με την ταχύτητα του φωτός. Για ηρεμήστε μια στιγμή και εξετάστε λιγάκι πιο σιγά τις κινήσεις σας. Πριν λοιπόν , πείτε ναι σε μία πρόσκληση που θα σας κάνει κάποιο αδιάφορο προς εσάς άτομο για σημερινή βραδινή έξοδο μαζί του , ή πριν πατήσετε το κουμπί αποστολή από το κομπιούτερ σας, ξαναδιαβάστε το μέιλ που γράψατε προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Διότι αυτή η υπερβολική σας ταχύτητα και βιασύνη καθώς και η λήψη αποφάσεων δίχως καν δεύτερη σκέψη , δεν θα σας βγει σε καλό στο τέλος. Επομένως πριν είναι πια αργά , εξετάστε κάθε κίνηση σας πριν την τελική λήψη της απόφασης σας για σήμερα.

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αστρολογικες προβλεψεις singles Πεμπτη 27/08

ζωδια υδροχόος

Ήρθε η στιγμή να αλλάξετε ριζικά τη δομή στρατηγικής σας πάνω στα ερωτικά ζητήματα. Προετοιμαστείτε λοιπόν να κανονίσετε ραντεβού σήμερα το βράδυ με έναν τύπο χαρακτήρα ατόμου που συνήθως δεν βλέπετε ερωτικά, να αγοράσετε ένα περιοδικό το οποίο κατά κύριο λόγο θεωρείται αστείο και όχι σοβαρό και διαβάστε το , ακόμα και τηλεφωνήστε στο μοναδικό εκ των φίλων σας από τον οποίο δεν ζητάτε ποτέ ερωτικές συμβουλές διότι έχετε εκ διαμέτρου διαφορετικές απόψεις επί του θέματος και αυτή τη φορά ζητήστε του να σας συμβουλέψει. Όλη αυτή η αντίθεση έχει τον σκοπό της , κάτι που θα το κατανοήσετε πολύ σύντομα.

 

ζωδια ιχθείς

Το όλο ζητούμενο σήμερα είναι τελικά στο να προβείτε στο να κάνετε το σωστό. Ναι σίγουρα είναι πολύ πιο εύκολο , όταν έχετε κανονίσει ένα ραντεβού που δεν επιθυμείτε όπως πια να παραστήστε να μην απαντήσετε στα τηλέφωνα -ακόμα και να κλείσετε εντελώς το κινητό σας , ή να εξαφανιστείτε από προσώπου γης δίχως να χρειαστούν εξηγήσεις και απαντήσεις…. όμως ότι και να κάνετε από αυτά…. μέσα σας το μόνο που θα νιώθετε καθ όλη την ημέρα είναι πικρία. Για αυτό… λυτρώστε τον εαυτό σας εξαρχής και ακυρώστε έγκαιρα ότι έχετε στο πρόγραμμα …Ξέρετε εσείς οι ίδιοι τι πρέπει να πείτε , τι όχι και σε ποιον… οπότε σας αφήνω εδώ.