αστρολογικες προβλεψεις singles Τεταρτη 02/09

zwdio-krios-ekdikisi

αστρολογικες προβλεψεις singles Τεταρτη 02/09

ζωδια κριός
Το να προβείτε σε πράξεις εθελοντισμού και να βοηθήσετε την κοινότητα σας είναι ένας καλός τρόπος για να μπορέσετε να γνωρίσετε άτομα που μοιράζονται την ίδια ιδεολογία με εσάς. Διαλέξτε τον αγαπημένο σας τομέα εθελοντισμού και προσφερθείτε ολότελα, εκτός του καλού που θα κάνετε και της βοήθειας που θα προσφέρεται στον συνάνθρωπο σας, είναι μια καλή ευκαίρια για νέα ερωτικά σκιρτίσματα.

 

ζωδια ταύρος
Τις περισσότερες φορές η αγάπη είναι ένα παιχνίδι εξουσίας. Το δύσκολο είναι να μάθουμε το πότε θα πρέπει να κρατάμε την εξουσία στα χέρια μας και το πότε να την αφήνουμε από αυτά. Εμπιστευθείτε το τι το ένστικτο σας λέει και θα τα πάτε μια χαρά.

 

ζωδια δίδυμοι
Επειδή μια ολόκληρη ζωή σας έχουν συνηθίσει να κάνετε κάτι με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο , δεν σημαίνει κιόλας ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε την μέθοδο σας και πως θα πρέπει να συνεχίσετε να ενεργείτε κατά αυτό τον τρόπο συνέχεια. Η συμβουλή που σας δίνω είναι να ανακατέψετε λιγάκι τα ζητήματα αυτή τη φορά. Σας είναι γνωστό άλλωστε πως ακόμα και οι μικρότερες των αλλαγών έχουν την δύναμη να ταράξουν τα νερά για τα καλά.

zodia-taro-45

 

ζωδια καρκίνος
Η καρδιά σας λέει αυτό ενώ το μυαλό σας , σας λέει εκείνο. Αυτή την συγκεκριμένη τουλάχιστον φορά σας προτείνω να ακολουθήσετε την διαδρομή που σας υποδεικνύει το μυαλό σας και να παρακάμψετε τα συναισθήματα σας..

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια λέων
Είναι ώρα να επεκτείνετε το κοινωνικό κύκλο γνωριμιών σας. Είτε πάρετε μέρος σε κάποια ψυχαγωγικά event που διαδραματίζονται στην περιοχή σας,, είτε ζητήσετε από τους φίλους σας να σας γνωρίσουν τις νέες γνωριμίες που έκαναν το διάστημα αυτό, πρέπει οπωσδήποτε να διευρύνετε των κύκλο γνωριμιών σας εάν θέλετε να έχετε σύντομο κάποιο αποτέλεσμα στον τομέα των ερωτικών.

 

ζωδια παρθένος
Κάποιος ή κάποια που εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να είναι ακριβώς και ο τύπος σας όσο αφορά τον τομέα του φλερτ δείχνει έντονο ενδιαφέρον για το πρόσωπο σας. Δώστε τους μία ευκαιρία και βγείτε μαζί του ή της ένα ραντεβού. Που ξέρετε, ίσως τελικά πεσατε εντελώς έξω και είναι ακριβώς ο τύπος σας.

 

ζωδια ζυγός
Αν πρόσφατα περάσατε μία ερωτική περιπέτεια στην οποία όμως υπήρξα τε άτυχοι σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσπαθήσετε ξανά. Όντως αν πιστεύετε ότι υπήρξε μια κάποια ερωτική σπίθα, τότε δοκιμάστε μια έξοδο με το άτομο αυτό σήμερα και μετατρέψτε την σπίθα αυτή σε ερωτική πυρκαγιά.. Έτσι και αλλιώς από τα άστρα και το σύμπαν γενικότερα είστε στην ευνοϊκή θέση του να καταφέρετε ότι βάλετε στο μυαλό σας αυτό το διάστημα επιτυχώς.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια
ζωδια σκορπιός
Η ερωτική σας ζωή μπορεί να είναι βαρετή αυτή την εποχή και οι ιδέες σας όπως και οι μέθοδοι σας πάνω στα ερωτικά ζητήματα να μην έχουν καλά αποτελέσματα. Συμβουλευτείτε καλύτερα πρόσωπα από την οικογένεια σας και ακολουθήστε τις συμβουλές που θα σας δώσουν. Σύντομα θα δείτε καλυτέρευση των πραγμάτων στον τομέα των ερωτικών.

 

ζωδια τοξότης
Τα αστέρια είναι στο πλευρό σας σήμερα όσο αφορά τον τομέα της επικοινωνίας. Έχετε πλήρως την δυνατότητα να εκφράσετε αυτό που θέλετε και έχετε στο μυαλό σας απόλυτα καθαρά και με αρκετό στυλ, κάτι που σας κάνει εντυπωσιακούς στα μάτια του ακροατηρίου σας που είναι σίγουρα μεγάλο σε αριθμό καθώς και πλήρως συγκεντρωμένο πάνω σας.

 

ζωδια αιγόκερως
Τώρα τελευταία έχετε ξεπεράσει τα όρια της απλής παρέας με κάποιον συνάδελφο στην δουλειά σας -άραγε θα μείνει η κατάσταση ως έχει ή θα κυνηγήσετε το ζήτημα ως ερωτικό τελικά; Εάν ιδεολογικά δεν στέκεστε αντίθετοι στο να κάνετε σχέση με άτομα με τα οποία μπορεί να εργάζεστε για τον ίδιο εργοδότη τότε κυνηγήστε το και βιώστε όλο το πακέτο αντί αυτών των όμορφων στιγμών που μοιράζεστε κάθε μέρα κατά τα εργασιακά κενά για καφέ και μεσημεριανό.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια υδροχόος
Κάτι το πολύ δυνατό και συναρπαστικό που αφορά τα ερωτικά σας ετοιμάζεται να εμφανιστεί στη ζωή σας άμεσα. Για αυτό φροντίστε τις επόμενες μέρες να κοιμηθείτε αρκετά , να φροντίσετε την υγεία, την εξωτερική σας εμφάνιση και φυσικά να ξεκουραστείτε αρκετά ώστε να έχετε όλη σας τη δύναμη στο μέγιστο. Να είστε σίγουροι ότι η νέα αυτή ρομαντική σας περιπέτεια θα είναι τόσο συγκλονιστική και δυναμική που θα χρειαστεί από μεριάς σας όλη σας την ενέργεια δοσμένη εκεί και μόνο εκεί.

 

ζωδια ιχθείς
Κατά τις επόμενες ημέρες , οι πλανητικές διαμορφώσεις επηρεάζουν άμεσα τόσο το σώμα τη ψυχή οσο και το πνεύμα και σας είναι σχεδόν αδύνατον να συγκεντρωθείτε σχεδόν σε κανένα ζήτημα της καθημερινότητας σας. Αφού λοιπόν δεν μπορείτε να κάνετε εσείς προσωπικά κάτι ώστε να αλλάξει η κατάσταση αυτή, αφήστε τις όποιες σοβαρές σκέψεις και ζητήματα στην άκρη και φροντίστε να περάσετε την σημερινή ημέρα , αφήνοντας τον εαυτό σας ελεύθερο να φανταστεί το πως θα ήθελε να είναι η ερωτική του ζωή αυτό το χρονικό διάστημα και τι περισσότερο από όλα είναι αυτό που του λείπει , θέλει να βιώσει ή επιθυμεί.