αστρολογικες προβλεψεις singles 05/09

oneira-krifi-simasia-oneirwn

αστρολογικες προβλεψεις singles 05/09

 

ζωδια κριός
Μήπως γίνεται κάποια καινούρια έκθεση τέχνης στο κέντρο της πόλης; Μήπως υπάρχει κάποιο μέρος στη γειτονιά σας που δεν έχετε επισκεφθεί και θέλετε να εξερευνήσετε; Είναι ώρα να γίνετε δραστήριοι και να ανακαλύψετε την τοπική τέχνη. Ποιος ξέρεις ποιον θα συναντήσετε εκεί έξω και τι θα συμβεί….

 

ζωδια ταύρος
Εάν περάσατε μία περίοδο που τα πάντα υπήρξαν στάσιμα όσο αφορά την ερωτική σας ζωή, να γνωρίζετε ότι αυτό πρόκειται πολύ σύντομα να αλλάξει. Για αυτό σβήστε ότι δεν χρειάζεστε από την ατζέντα σας και αφήστε χώρο για νέες γνωριμίες καθώς σε ελάχιστο χρονικό διάστημα , θα έχετε τόσους πολλούς ενδιαφερόμενους για εσάς που θα φτάσετε στο σημείο να επιλέγεται ποιον θέλετε και ποιον όχι.

 

ζωδια δίδυμοι

zodia-taro-45

Μία μεγάλης διάρκεια επικοινωνία μέσω του κομπιούτερ με το τελευταίο σας φλερτ θα υπάρξει σήμερα το βράδυ. Ποιος ξέρει ίσως η συνομιλία αυτή αγγίξει μάλιστα και το ξημέρωμα της επομένης. Αν νιώσετε κατά τη διάρκεια της συζήτησης ερωτική σπίθα μεταξύ εσάς και του συνομιλητή σας τότε συνεχίστε τη κουβέντα και κανονίστε και ένα πρόσωπο με πρόσωπο ραντεβού την επόμενη φορά.

 

ζωδια καρκίνος
Αρκετές φορές όταν γνωρίζετε κάποιον που σας αρέσει πολύ, σας πιάνει εκνευρισμός και πετάτε το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό. Την επόμενη φορά, χαμογελάστε του πρώτα , έπειτα πάρτε ένα δυο λεπτά να επαναφέρετε τον εαυτό σας σε τάξη , και έπειτα μιλήστε του.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

ζωδια λέων
Αναζητήστε έναν ξένο που εκτός από αρκετά όμορφος έχει ένα πολύ ιδιαίτερο χόμπι. Πιάστε του την κουβέντα και φροντίστε να του ζητήσετε να σας εκπαιδεύσει σχετικά με την ασχολία του αυτή. Εκτός ότι θα κάνετε μια πάρα πολύ καλή ερωτική γνωριμία και μάθετε και μια νέα ασχολία την οποία θα αγαπήσετε για το υπόλοιπο της ζωής σας τελικά.

 

ζωδια παρθένος
Είστε στα κέφια σας σήμερα και οι άλλοι προσελκύονται ιδιαίτερα από εσάς. Για αυτό πάρτε τα καλύτερα φιλαράκια σας και ετοιμαστείτε για μια ξέφρενη έξοδο στο κέντρο της πόλης. Σίγουρα θα περάσετε την νύχτα σας χορεύοντας… άραγε υπάρχει κάποιος εκεί στο ίδιο μαγαζί που μπορεί να συμβαδίσει με τους ρυθμούς σας απόψε; Ένας τρόπος υπάρχει να το μάθετε ……

 

ζωδια ζυγός
Βρίσκεστε σε επάνοδο αυτές τις ημέρες και από ότι φαίνεται όλοι οι γνωστοί σας θέλουν να περπατήσουν στο μονοπάτι που περπατάτε τελικά. Εκπέμπετε θετικότητα, ενώ ότι κάνετε έχει ακριβώς το αποτέλεσμα που θέλατε να έχει. Τι άλλο να πω… τα πάντα είναι ευνοϊκά οπότε απολαύστε κάθε δευτερόλεπτο της ευημερίας σας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια σκορπιός
Εν τω μέσω όλου του ενθουσιασμού που επικρατεί στη ζωή σας τώρα τελευταία σας είναι αδύνατον να πατάτε επί της γης αυτό το διάστημα. Προσπαθήστε τουλάχιστον να καταφέρετε να πατησετε το ένα από τα δυο πόδια σας στη γη . Θα με ευχαριστήσετε λίγο αργότερα που τα πάντα θα ηρεμήσουν ξανά και θα δείτε ότι έστω αυτή η κάποια επαφή σας με τον πλανήτη γη σας έσωσε από απίστευτους μπελάδες και κινδύνους μαζί.

 

ζωδια τοξότης
Στάζετε από δημιουργικότητα σήμερα και ότι αγγίζετε γίνεται χρυσός. Για αυτό εκμεταλλευτείτε κατάλληλα το χάρισμα αυτό και αν για παράδειγμα χειρίζεστε μία ηλεκτρονική διαφήμιση και θέλατε να κάνετε μια κάποια ανανέωση εδώ και καιρό, κάντε το σήμερα καθώς ότι αλλάξετε και προσθέσετε πρόκειται να επιτύχει 100%. Εκτός ότι θα περάσετε υπέροχα με το να γράψετε όλα τα απαραίτητα κείμενα θα δείτε ότι η επιρροή που θα έχουν στο κοινό θα είναι πέρα κάθε προσδοκίας σας ή ότι έχετε βιώσει επαγγελματικά ξανά.

 

ζωδια αιγόκερως
Σήμερα πρόκειται να δεχθείτε βοήθεια στα ερωτικά σας από ένα μέρος που δεν σας πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα υπήρξε πηγή βοηθείας στον τομέα αυτό της ζωή σας – την ίδια σας την οικογένεια. Ένα μεγάλης ηλικίας μέλος του οικογενειακού σας κύκλου πρόκειται να σας δώσει τρομερές συμβουλές για το πως να χειρίζεστε και να αντιμετωπίζετε τα ερωτικά και και καθώς οι συμβουλές του ή της είναι τόσης μεγάλης σοφίας καλά θα κάνετε να τις βάλετε απευθείας στην καρδιά σας και να τις ακολουθείτε παντοτινά από δω και πέρα.

 

 

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια υδροχόος
Ετοιμαστείτε μιας και οι νύχτες σας θα αποκτήσουν και πάλι ερωτικό ενδιαφέρον. Βλέπετε μία σχέση τωρινή ενώ ξεκίνησε καλά τελικά είδατε να κρούει το κουδούνι του κινδύνου και επομένως δώσατε τέλος σε αυτή οριστικά. Τι περιμένετε, υπάρχει εκεί έξω ένας νέος ανεξερεύνητος ορίζοντας σταλμένος από το Σύμπαν αποκλειστικά για εσάς. Βγείτε και βιώστε τον στο έπακρο και πέρα από αυτό.

 

ζωδια ιχθεις 
Ένα ραντεβού που βγήκατε με κάποιον αρκετά αινιγματικό χαρακτήρα σας έχει αφήσει κάπως σαστισμένους. Δεν πειράζει. Σίγουρα αναρωτιέστε εάν αυτό το άτομο είναι στα αλήθεια υπαρκτό, αλλά αφού σας αρέσουν τα παζλ ως χόμπι γιατί δεν δοκιμάζεται να βγείτε με το άτομο αυτό και δεύτερη φορά και να βρείτε όλα τα κομμάτια που σας λείπουν ώστε να συμπληρώσετε το παζλ. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα , ένα είναι σίγουρο ότι εσείς θα περάσετε εκπληκτικά.

Αναλυτικα το   Σαββατοκυριακο  για καθε ζωδιο :