αστρολογικες προβλεψεις singles 30/08

zwdia-aytokinita

 

αστρολογικες προβλεψεις singles 30/08

 

ζωδια κριός

Μήπως η ερωτική σας ζωή έχει πάρει την κατιούσα το τελευταίο διάστημα; Βλέπουν άραγε οι δίπλα σας τον αληθινό σας εαυτό; Πάρτε λίγο χρόνο και αναρωτηθείτε -αποφασίστε στο ποια είναι η εικόνα που θέλετε να δείχνετε στους γύρω σας. Δεν είναι δα και κάτι το δύσκολο, ξέρετε ότι μπορείτε να το καταφέρετε άνετα αυτό το task.

 

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Σήμερα έχετε σηκωθεί από το κρεβάτι σας γνωρίζετε τι ακριβώς θέλετε ή ποιον θέλετε στη ζωή σας και πως να το κατορθώσετε. Δεν μένει τίποτα άλλο από το να περάσετε άμεσα στην πράξη.

 

ζωδια δίδυμοι

Κάποιος πιιθανότατα προσπαθεί να πάρει κάτι από εσάς. Αξίζει να ασχοληθείτε με το ζήτημα και να ανακαλύψετε τι ακριβώς είναι αυτό που κυνηγάει να σας αποσπάσει. Μόλις μάθετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα σας χρειαστούν θα ξέρετε ακριβώς και τι θα κάνετε.

 

ζωδια καρκίνος

Συνήθως σας αρέσει να βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Σήμερα όμως νιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε. Κάντε το. Απομακρυνθείτε από τα πάντα και από όλους και γεμίστε τις μπαταρίες. Πριν καλά καλά το καταλάβετε θα είστε ξανά έτοιμοι να βγείτε στον έξω κόσμο και να τραβήξετε επάνω σας όλη την προσοχή

zodia-astra-tarot

ζωδια λέων

Πάντα σας ήταν ιδιαίτερα εύκολο το να βρείτε κάποιο φλέρτ, ιδίως την περίοδο αυτή. Ήρθε η στιγμή να μοιραστείτε τα μυστικά της επιτυχίας σας με κάποιον έμπιστο φίλο σας , και να αποκτήσετε ένα συνεργό στα ερωτικά σας εγκλήματα. Άλλωστε θα διασκεδάσετε περισσότερο έχοντας κάποιον ακόμα για παρέα σε όλα αυτά τα βιώματα.

 

ζωδια παρθένος

Αν βαρεθήκατε πια να περιμένετε το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά να σας προτείνει να βγείτε έξω μη περιμένετε άλλο. Περάστε εσείς στη επίθεση. Σηκώστε λοιπόν το ακουστικό του τηλεφώνου ή στείλτε το κατάλληλο μέιλ και προσκαλέστε τον έρωτα σας σε ένα ραντεβού. Η σημερινή ημέρα ευνοεί κατά πολύ τα ερωτικά σας οπότε θα ήταν κρίμα να τη χαραμίσετε.

 

ζωδια ζυγός

Οικογενειακά θέματα θα σας προβληματίσουν αρκετά σήμερα και θα σας οδηγήσουν στο να χάσετε τη ισορροπία σας. Να θυμάστε πως , ενώ οι άλλοι μπορεί να έχουν μια κάποια επιρροή επάνω εσάς στην τελική ανάλυση εσείς είστε αυτός που κάνει τελικά κουμάντο στη εστία σας. Οπότε μην κάνετε πίσω και υποστηρίξτε τον εαυτό σας μέχρι τέλους.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια σκορπιός

Το σύμπαν σήμερα ευνοεί τη δοκιμή κάθε νέου πράγματος, οπότε εάν είχατε την όποια αμφιβολία στο να πράξετε κάτι το καινούριο να μην έχετε καμμία πια. Αν για παράδειγμα είδατε μια νέα σελίδα γνωριμιών στο ίντερνετ και σκεφτόσασταν να δοκιμάσετε την τύχη σας, μη σκέφτεστε άλλο αλλά κάντε το. Να είστε εκατό τοις εκατό σίγουροι ότι θα στεφθεί με πλήρη επιτυχία η προσπάθεια σας αυτή.

 

ζωδια τοξότης

Το χαρακτηριστικό της απόλυτης ειλικρίνειας που διαθέτετε ως άτομα του ζωδίου αυτού, σας εξυπηρετεί απόλυτα σήμερα. Επομένως , μη περιμένετε άλλο και απαντήστε στις ερωτικές προτάσεις που έχετε εδώ και καιρό. Και φροντίστε να είστε ο εαυτός σας , μην κάνετε πίσω , εάν κάποιο άτομο σας ενδιαφέρει ξεστομίστε το δίχως δεύτερη σκέψη και δεν θα χάσετε τελικά.

 

ζωδια αιγόκερως

Όλος αυτός ο χρόνος και ο κόπος σας που αφιερώσατε όλο αυτό τον καιρό στο να βρείτε και να ξεχωρίσετε τα τοπ άτομα από την λίστα νέων γνωριμιών που είχατε μπροστά σας, όχι μόνο σας απέδωσε μια μικρότερη λίστα , αλλά έχετε πετύχει και αρκετά λαβράκια. Οπότε , η όποια κούραση τώρα ανταμοίβετε. Πιστέψτε με ότι σήμερα θα καταφέρετε να έρθετε σε επαφή με ένα από τα σπουδαιότερα άτομα που έχετε γνωρίσει στη ζωή σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια υδροχόος

Μερικές φορές ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης ενός προβλήματος είναι απλά να περπατήσεις επάνω στο μονοπάτι του. Αυτό καλείστε να κάνετε και εσείς αυτές τις ημέρες με ότι αντιμετωπίζετε. Άλλωστε ότι και να είναι αυτό ή αυτά, κάποτε θα τελειώσουν δεν γίνεται να υπάρχουν για πάντα. – ιδίως όταν το ίδιο το Σύμπαν έχει εκ των προτέρων φροντίσει να σας περιμένει στο αύριο σας μια νέα πολύ ευχάριστη και αναζωογωνητική ταυτόχρονα έκπληξη.

 

ζωδια ιχθείς

Η συμβουλή του σύμπαντος για την ημέρα αυτή σε εσάς τους Ιχθείς είναι να κάνετε ότι ξέρετε και δύνασθε ώστε να έρθετε κοντά στη Φύση αυτή την ημέρα- φέρνοντας τα στοιχεία που την απαρτίζουν μέσα στην καθημερινότητα σας. Ένα παράδειγμα είναι να αγοράσετε ένα μπουκέτο με όμορφα άνθη και να τα πάτε στο γραφείο σας , τοποθετώντας τας σε ένα βάζο μπροστά στα μάτια σας. Τώρα εάν οι συνάδελφοι σας αρχίσουν τις ερωτήσεις του στυλ ποιος σας τα έστειλε κλπ , δεν είναι δα και ανάγκη να τους απαντήσετε. Αφήστε τη φαντασία τους να δώσει την απάντηση που ζητάνε σήμερα.