αστρολογος προβλέψεις 17/04 Δευτέρα

αστρολογος προβλέψεις 17/04 Δευτέρα

Στην αρχή της εβδομάδας θα προκύψουν αντιλογίες ή μια δυσάρεστη διαφωνία, με κάποιον από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή από το περιβάλλον των γειτόνων σας. Ενδεχομένως να έχετε άγχος, σχετιζόμενο με μια γρήγορη και αποδοτική απόφαση κάποιου προβλήματος στο σπίτι.

Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για κάποια εργασία σχετική με χρήματα. Είναι πιθανόν να πάρετε χρήματα από κάποια δουλειά, να έχετε καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα και λοιπά. Οι οικογενειακές σας σχέσεις παρά ταύτα θα βιώσουν κάποιο σημαντικό αντίκτυπο.

 

Εσείς που είστε γεννημένοι στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη σήμερα θα βιώσετε διάφορες εκπλήξεις που γενικά θα έχουν μια υλική υπόσταση: δώρο, αγορά, απόκτημα και τα λοιπά. Θα προγραμματίσετε σημαντικά ή ενδιαφέροντα πράγματα με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον. Η μέρα θα φέρει διάφορες επιτυχίες σχετικές με νέους και παλιούς φίλους. Οι γυναίκες θα έχουν έναν συγκεκριμένο λόγο για να συναντήσουν ή να μιλήσουν με συγγενείς και φίλους.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, τα προβλήματα σήμερα θα είναι αποτέλεσμα των λεγομένων ή των πράξεών σας τις τελευταίες μέρες. Η μέρα μπορεί να γίνει σχετικά άβολη, λόγω της εμπλοκής σας σε θέματα που δεν σας αρέσουν. Ακόμη σήμερα μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάποια φιλοδοξία σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η παρουσία μιας γυναίκας στο σπίτι ή τον εργασιακό χώρο θα είναι σημαντική και θα καθορίσει την επιτυχία της σημερινής μέρας. Θα είναι μια επιτυχημένη στιγμή για τις γυναίκες που γεννήθηκαν σε αυτά τα ζώδια, που θα έχουν κάτι να θυμούνται τη μέρα αυτή. Σήμερα θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες στιγμές στην ερωτική σας ζωή.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η μέρα αναμένεται να φέρει συναντήσεις ή επαφές, με φίλους από κοντά και μακριά. Ενδεχομένως να περάσετε ευχάριστες στιγμές, με συζητήσεις έξω από το σπίτι ή μέσω διαδικτύου. Σήμερα οι περισσότερες από τις αποφάσεις και τις δράσεις σας θα εξαρτηθούν από τα συναισθήματά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις