αστρολογος προβλέψεις 29/06 Τετάρτη

 

Λίγο γκρινιάρα θα είναι αυτή η Τρίτη 29 Ιουνίου, καθώς η ηρεμία αναμένεται να εναλλάσσεται με κάποιες εντάσεις.
Σήμερα θα συναντήσετε λίγη δυσκολία στο να καταλήξετε ποιες είναι οι προσδοκίες σας αλλά και οι ελπίδες σας στον ερωτικό τομέα. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να παραστείτε σε κάποιες δυσχερείς συναντήσεις και συζητήσεις.

 

Δεν αποκλείεται επίσης σήμερα να προκύψει κάποια διαφωνία, που θα αφορά χρήματα.
Ίσως ακούσετε κάποια δυσάρεστη είδηση που θα αφορά μια αντρική φιγούρα του κοινωνικού σας κύκλου.
Φροντίστε να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στη σωματική σας εξάσκηση, με έμφαση τις αρθρώσεις των δακτύλων σας. Αποφύγετε να ασκήσετε υπερβολική πίεση και να είστε όσο προσεκτικοί μπορείτε για πιθανά παραπατήματα.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα ακούσετε κάποιες ειδήσεις – ίσως και μέσω ενός τηλεφωνήματος – που θα σας κάνουν να αμφιβάλετε για κάποιες πληροφορίες που έχετε ακούσει ή έχετε μεταφέρει.
Πίσω από αυτό ωστόσο, εδράζει ένα όνειρό σας ή μια επιθυμία σας. Όμως εξαιτίας αυτού, αρχικά θα εκλάβετε όσα προκύψουν με επιφύλαξη.

Αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, τη μέρα σας θα μονοπωλήσουν πολλά έξοδα ή οι προγραμματισμοί εξόδων.
Μάλιστα το οικονομικό αλλά και το υλικό σας μέλλον, θα είναι το καίριο θέμα στις συζητήσεις και τις δράσεις που θα παραστείτε.
Σήμερα επίσης επιδείξτε ιδιαίτερη προσοχή με τα προσωπικά σας αντικείμενα, γιατί δεν αποκλείεται κάποια απώλεια ή κλοπή.

zwdia shmera

Για όσους έχουν γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, έχει έρθει η στιγμή να κάνετε καθαριότητα στο σπίτι σας…
Δεν αποκλείεται να υλοποιήσετε κάποια σχέδια που αφορούν οικιακά προβλήματα, είτε να προκύψει ξαφνικά η ανάγκη για κάποιες μικρές επιδιορθώσεις.
Παράλληλα, οι σχέσεις σας με τα άτομα του οικογενειακού σας κύκλου ενδέχεται να περάσουν μια πολύ μικρής διάρκειας κρίση.

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα είστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι. Να αναμένετε την εκπλήρωση μιας υπόσχεσης ή μιας συμφωνίας, η οποία θα ενέχει ένα άτομο που θα έχει γεννηθεί υπό το ζώδιο των Ιχθύων, του Σκορπιού ή του Καρκίνου.
Πάντως η μέρα σας σήμερα θα είναι εξαιρετικά ευοίωνη για συναντήσεις και συναθροίσεις.

zwdia - love