αστρολογος προβλεψεις 01/02 Τετάρτη

zwdio-astrologia-aygoystoy-14

αστρολογος προβλεψεις 01/02 Τετάρτη

Καλό σας μήνα.

Με ορμή και ευχάριστη διάθεση θα μπει ο Φεβρουάριος για όλους!
Πολλοί θα χαρούν γιατί θα λάβουν κάποια χρήματα ή ένα έγγραφο οικονομικής φύσεως, ενώ θα υπάρξουν και ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή γεγονότα στα οικονομικά σας.

 

Αυτή η Τετάρτη ευνοεί τη συζήτηση μιας πρόσκλησης ή την ιδέα για ένα ταξίδι και τις διευθετήσεις που πρέπει να γίνουν, είτε την αντίκτυπο κάποιων γεγονότων που έλαβαν χώρα σε άλλη πόλη ή χώρα.
Να αναμένετε την εξέλιξη ή την ανάληψη δεσμεύσεων, που θα αφορούν την ακίνητη περιουσία σας ή τα υπάρχοντά σας εντός σπιτιού.
Μέσα στο φιλικό ή οικογενειακό σας κύκλο θα μάθετε για έναν αρραβώνα ή γάμο.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα ασχοληθείτε με κάτι που θα δώσει χαρά στα παιδιά ή τα εγγόνια σας. Επίσης η μέρα ευνοεί κάθε είδους φιλανθρωπία.
Θα ακούσετε ειδήσεις ή γεγονότα που αφορούν την είσπραξη ή την αποστολή χρημάτων.
Οι άντρες άνω των 35 ετών θα χαρούν από κάποια επιτυχία. Η μέρα είναι ιδανική για ό,τι αφορά την εκπαίδευση, την καριέρα και τις επιχειρήσεις. Είναι πιθανό μάλιστα να λάβετε χρήματα από τέτοιου είδους δραστηριότητες.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα εστιάσουν την προσοχή και τις κινήσεις τους στην ερωτική τους ζωή. Ίσως αυτό να σημαίνει ότι θα λάβετε μια σημαντική πρόσκληση ή πρόταση, είτε θα απευθύνετε εσείς μία.
Ενδιαφέρουσες εξελίξεις θα έχετε σήμερα στις σχέσεις σας με άτομα του φιλικού σας κύκλου.
Θα κάνετε συζητήσεις και θα αναλάβετε ουσιαστική δράση που θα αφορά τις συσκευές σας, τα έπιπλά σας, το αμάξι σας και άλλα προσωπικά σας υλικά αγαθά.

Αν είστε γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα πρέπει να φροντίσετε να αποφύγετε διαφωνίες και συγκρούσεις. Επίσης επιδείξτε προσοχή στα έντονα συναισθήματα που δεν μπορείτε να ελέγξετε, και σε λόγια που θα είναι πολύ δύσκολο να ξεχαστούν… Σε γενικές γραμμές η μέρα ενέχει τον κίνδυνο διαφωνιών, κυρίως με άτομα από τον φιλικό σας κύκλο.
Οι γυναίκες άνω των 35 ετών που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, θα λάβουν κάποιες πληροφορίες ή έγγραφα οικονομικής φύσεως.

zwdia shmera

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα έχετε μια μέρα με επιτυχία και ικανοποιήσεις που θα οφείλονται στις επιλογές σας. Μάλιστα σήμερα θα δείτε ένα μέρος της υλοποίησης των προσδοκιών σας ή μιας υπόσχεσης.
Δεν αποκλείεται να λάβετε ένα δώρο ή κάποιο κέρδος.
Η μέρα είναι ιδανική για ρομαντικές συναντήσεις ή μετακινήσεις αυτής της φύσεως προκειμένου να συναντήσετε το ταίρι σας σε άλλη πόλη ή και χώρα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia