αστρολογος προβλεψεις 01/05 Δευτέρα

zwdia-astrologia

αστρολογος προβλεψεις 01/05 Δευτέρα

Από τη Δευτέρα θα ξεκινήσετε να κάνετε σχέδια για αυτό το μήνα και γενικότερα για το καλοκαίρι. Μπροστά σας έχετε μια παραγωγική μέρα, με ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας και τις προσδοκίες σας για αυτά. Θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές με άτομα που θα σας εμπλέξουν με τα προβλήματά τους.

Την πρώτη μέρα του μήνα αυτού, μπορεί να στεναχωρηθείτε με νέα που θα σχετίζονται με ένα αγόρι ή νεαρό άντρα. Σε γενικές γραμμές, θα λυπηθείτε εξαιτίας πράξεων ή ειδήσεων, που θα σχετίζονται με άτομα που γνωρίζετε.

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα ενδέχεται να σας προκύψουν τα απροσδόκητα! Θα βιώσετε εκπλήξεις, τόσο από πράξεις ανθρώπων γύρω σας όσο και από την εξέλιξη κάποιων γεγονότων. Θα είναι μια σημαντική μέρα για τις γυναίκες άνω των 35 ετών, που θα πρέπει να αποφασίσουν ή να πραγματοποιήσουν σημαντικά σχέδια και ιδέες. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για το σπίτι και τις οικογενειακές σας υποθέσεις.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα μπορεί να χρειαστεί να απασχοληθείτε με κάποια οικιακά προβλήματα και με διάφορα θέματα σχετικά με την ιδιοκτησία σας. Ενδεχομένως να εμπλακείτε σε κάποιου είδους εκπαίδευση ή επαγγελματική εξέλιξη ενός παιδιού ή ενός εγγονιού. Η μέρα ευνοεί μια ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα σε πατέρα και κόρη.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, ο οικογενειακός προϋπολογισμός θα είναι σήμερα θέμα συζήτησης, λόγος αποφάσεων ή πράξεων. Συνολικά, οι προσδοκίες σας είναι θετικές. Παρά ταύτα, όσο αφορά τον ερωτικό τομέα, προσπαθείτε για να παραμείνετε ρεαλιστές. Αποφύγετε να έχετε υπερβολικές προσδοκίες, ιδιαίτερα όσο αφορά κάποια σχέση που είναι αρκετά προβληματική, ανεξάρτητα από τη δύναμη των συναισθημάτων σας. Τα νέα ραντεβού που θα προκύψουν σήμερα, θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα επιβεβαίωσης και να εξελιχθούν με αργούς ρυθμούς. Είναι πιθανό να λάβετε κάποιο μικροποσό ή να κερδίσετε κάποια χρήματα.

Μια μέρα όπου νέα, προσκλήσεις ή προτάσεις θα είναι αφορμές για χαρά και δυνατά συναισθήματα, βρίσκεται μπροστά από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων. Σήμερα μπορεί να συζητηθούν αναβολές, καθυστερήσεις ή κάποιου άλλου είδους αλλαγές που σχετίζονται με ταξίδια. Η μέρα ευνοεί ενδιαφέρουσες εμπειρίες με φίλους ή νέες γνωριμίες με πρόσωπα από μακριά και κοντά.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera