αστρολογος προβλεψεις 02/03 Πέμπτη

zwdia-shmera-erwtikes-201014

αστρολογος προβλεψεις 02/03 Πέμπτη

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε αγορές, για να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν τα υπάρχοντά σας ή να λύσετε προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν μέσα στο σπίτι σας.

Αξιοποιήστε αυτή την Πέμπτη για υποχρεώσεις σας που αφορούν ενοικιάσεις ή πωλήσεις, για νομικές ή δικαστικές σας εκκρεμότητες. Οι πιθανότητες να επιτύχετε απρόβλεπτα θετική έκβαση, είναι με το μέρος σας.

 

Η αγάπη σήμερα θα έχει την τιμητική της μέσω ποικίλων γεγονότων, συναντήσεων, γνωριμιών ή την ανταλλαγή μηνυμάτων (τηλεφωνικών ή ηλεκτρονικών).
Δώστε περισσότερη προσοχή στα παιδιά, γιατί αναμένετε να είναι ιδιαίτερα άτακτα και ανεξέλεγκτα!

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, τα σχέδιά σας για σήμερα ενδέχεται να αλλάξουν εντελώς και να ακολουθήσουν διαφορετική πορεία. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε εντάσεις, διαμάχες και ίντριγκες. Αν περιμένετε κάποια χρήματα που σχετίζονται με παιδιά, θα υπάρξουν αναβολές ή καθυστερήσεις.
Η μέρα θα σας φέρει ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας ή τα πλεονεκτήματά σας, ανάλογα με τη φύση της εργασίας σας. Ίσως κάποιος να σας χαρίσει εξοπλισμό ή υλικά που πλέον δεν χρησιμοποιεί, ενώ για εσάς θα είναι εξαιρετικά χρήσιμα.

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα δεν πρέπει να δώσουν καμία βάση σε υποσχέσεις που θα λάβουν ή σε πληροφορίες που θα έρθουν προς το μέρος τους – όσο κι αν θέλουν να αληθεύουν. Πάντως θα προκύψει ένα γεγονός, που θα κάνει τη μέρα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ή ιδιαίτερη.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα έχουν κάποια συνάντηση που θα αφορά ένα αγόρι ή έναν άντρα. Οι άντρες θα έχουν μια συζήτηση με ένα παιδί ή εγγόνι, είτε μια συνάντηση που θα αφορά ένα τέτοιο άτομο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Αν είστε γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, μια έκπληξη είναι στο δρόμο σας.
Για τις γυναίκες, ίσως αφορά μια δυσχερή κατάσταση που θα προκύψει από μια διαφωνία ή διαμάχη, και θα έχει ανεξέλεγκτη εξέλιξη.
Για τους άντρες, η συμβουλή είναι να περάσουν την ημέρα στο σπίτι και να αφιερώσουν πιο πολύ χρόνο στα αγαπημένα τους άτομα. Πρέπει να ανακτήσετε την ενέργειά σας.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα έχετε μια πολυάσχολη μέρα που απαιτεί καλή οργάνωση και διάθεση για δουλειά.
Οι γυναίκες θα λάβουν κάποια σημαντικά νέα, πληροφορίες ή μια πρόταση.
Οι άντρες θα απολαύσουν κάποιες ανταμοιβές για την καλή τους απόδοση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις