αστρολογος προβλεψεις 02/05 Τρίτη

zwdia-tetraplotites

αστρολογος προβλεψεις 02/05 Τρίτη

Η Τρίτη θα είναι μια έντονη μέρα για τους άντρες άνω των 35 ετών, ιδιαίτερα αν έχετε ένα αρχικό σχέδιο για τις εργασίες που θα δεσμευτείτε να κάνετε. Θα είναι μια καλή μέρα για ερωτικές εμπειρίες, συναντήσεις ή ραντεβού, διαύγεια στα ερωτικά, προτάσεις γάμου και τα λοιπά.

Παρ’ όλα αυτά, τώρα προσέξτε οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα, ειδικά αν η δουλειά σας περιλαμβάνει οικονομικά έγγραφα. Δεν θα υπάρξουν ανεπίλυτα προβλήματα ή αδιέξοδα σήμερα, αλλά σε οποιαδήποτε περίπτωση είναι καλύτερα να προστατευτείτε από αυτά.

 

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, μια σύγκρουση μπορεί να προκύψει σήμερα με μια γυναίκα άνω των 35 ετών. Γενικά η σημερινή μέρα θα είναι περισσότερο προβληματική, για τις γυναίκες αυτών των ζωδίων παρά για τους άντρες. Σήμερα ενδεχομένως να προκύψουν ενδιαφέρουσες ιδέες ή προτάσεις, που θα προέλθουν από άτομα του στενού φιλικού σας κύκλου και θα σχετίζονται με χρήματα.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω μην αντιδράτε συναισθηματικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε σήμερα. Πρώτον θα βλάψετε την υγεία σας και δεύτερον δεν θα επιλύσετε τίποτα με τον τρόπο αυτό. Να περιμένετε ευχάριστα νέα, ένα τηλεφώνημα ή μια επίσκεψη, που θα βρουν το χώρο και το χρόνο για να σας δείξουν ότι η ζωή σας δεν έχει μόνο δυσάρεστα γεγονότα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα θα λάβετε δυσάρεστα νέα που θα αφορούν κάποιο άτομο που γνωρίζετε. Αποφύγετε να μιλήσετε για την προσωπική σας ζωή και για τα σχέδιά σας, με άτομα με τα οποία δεν έχετε οικειότητα. Η μέρα ευνοεί συναντήσεις και συγκεντρώσεις με φίλους, συγγενείς και άλλα άτομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων η σημερινή μέρα θα έχει τη δική της εξέλιξη. Όσο περισσότερο πιέζετε καταστάσεις, τόσο περισσότερο θα μπερδεύονται τα πράγματα. Ίσως είναι καλύτερα απλώς να αφήσετε τη μέρα να εξελιχθεί από μόνη της. Οι νεαροί άντρες θα έχουν μια σημαντική υποχρέωση ή μια επίσκεψη στο σπίτι τους.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις