αστρολογος προβλεψεις 02/06 Παρασκευή

imerisies-28314-zvdia

αστρολογος προβλεψεις 02/06 Παρασκευή

Η Παρασκευή θα είναι μια δύσκολη μέρα με διάφορους τρόπους, γεμάτη με περισσότερες δυσάρεστες υποχρεώσεις ή προβλήματα που θα πρέπει να επιλύσετε. Θα πρέπει να το σκεφτείτε καλά πριν ασχοληθείτε με κάποια δράση ή πριν πάρετε κάποια απόφαση. Μην βασιστείτε στις προηγούμενες επιτυχίες σας ή κάπου αλλού.

Η διάθεσή σας ή αυτή του συντρόφου σας θα αποτελέσουν λόγο για παρεξηγήσεις, διαφωνίες και αντιπαραθέσεις, στο γάμο ή την ερωτική σας σχέση. Οι άντρες άνω των 35 ετών μπορεί να λάβουν χρήσιμες ή ενδιαφέρουσες πληροφορίες, σχετικές με χρήματα ή κάποιο οικονομικό έγγραφο.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα θα δείτε ένα διαφορετικό πρόσωπο ενός ατόμου από το φιλικό σας κύκλο, που σίγουρα θα σας απογοητεύσει. Οι νεαρές γυναίκες θα είναι σε θέση να χαρούν με μια αγορά, ένα απόκτημα ή κάποιο δώρο.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα μην αφήσετε να κυριαρχήσουν υψηλές εντάσεις στη σχέση σας. Ρισκάρετε να βρεθείτε σε μια περίπλοκη κατάσταση, να αποτύχετε σε σημαντικές σχέσεις και επαφές. Να είστε προσεκτικοί με τα σκληρά λόγια και τις κατηγορίες. Η σημερινή θα είναι μια σημαντική μέρα για τα αγόρια και τους νεαρούς άντρες, που θα πρέπει να πάρουν μια δύσκολη απόφαση.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα μπορεί να βιώσετε προβλήματα σχετικά με ταξίδια ή μεταφορές. Πιθανόν να υπάρξουν κάποια νέα που θα σχετίζονται με ένα πρόβλημα υγείας ενός προσώπου που γνωρίζετε. Σήμερα μπορεί να χαρείτε με κάποια νέα, κάποιο γεγονός ή μια συγκέντρωση, σχετικά με ένα άτομο που έχει γεννηθεί στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα μπορεί να χαρείτε με κάποια νέα, ένα έγγραφο, μια πρόσκληση ή μια πρόταση. Θα φανείτε τυχεροί με κάτι που θα βρείτε ή θα πάρετε σήμερα. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις και συζητήσεις σχετικά με την καριέρα σας, την επιχείρησή σας ή με άτομα από διάφορους οργανισμούς.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75