αστρολογος προβλεψεις 03/02 Παρασκευή

imerisies-2322014

αστρολογος προβλεψεις 03/02 Παρασκευή

Η μέρα σήμερα θα απαιτήσει από όλους να στρέψουν την προσοχή τους προς την οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς, με επίκεντρο στα παιδιά και τα νεαρά άτομα που υπάρχουν στο περιβάλλον σας.

Γεγονότα που επίκεινται σε αυτούς τους κύκλους, ενδέχεται να είναι απρόσμενα, απρόβλεπτα ή αβέβαια όσο αφορά την εξέλιξή τους στο μέλλον.

 

Το σημαντικό είναι να μην βιαστείτε να αντιδράσετε σε τίποτα, γιατί αυτή την εποχή όλα συντελούνται υπό τις καλύτερες προοπτικές.
Σήμερα θα είναι συνετό για όλους να αποφύγουν τις σημαντικές αποφάσεις και τις σημαντικές συζητήσεις, που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα.
Η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε ένα ταξίδι εκτός πόλης ή και εκτός των συνόρων, για όσους πρέπει να χειριστούν κάποιες επαφές ή οικονομικές σχέσεις με άτομα που διαμένουν μακριά.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Φεβρουαριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η μέρα θα σας δώσει ελπίδα και προσδοκία για μελλοντικά θέματα που σας γεμίζουν θετικά συναισθήματα. Να έχετε υπόψιν σας πως ό,τι κάνετε σήμερα, θα έχει αίσια έκβαση.
Για τις γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, το κλίμα στο γάμο και την οικογένειά τους θα είναι στο επίκεντρο. Θα περάσετε πιο πολύ χρόνο στο σπίτι και θα έχετε συναντήσεις με συγγενείς στο δικό σας σπίτι ή εκτός.
Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια, βρίσκονται σε μια αναμονή. Θα είναι σημαντικό για εσάς τώρα να παρατηρήσετε με προσοχή, πρόσωπα και γεγονότα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα ίσως να ταξιδέψετε ή να συναντήσετε άτομα που διαμένουν μακριά. Οι επαφές που θα έχετε με αυτά τα άτομα, θα είναι σημαντικές και θα έχουν το χαρακτήρα του επείγοντος.
Για τις γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, η σημερινή είναι μέρα για δουλειά, απόδοση σε συγκεκριμένες δεσμεύσεις ή επισκέψεις.
Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια, θα έχουν μια ήρεμη μέρα με επιτυχίες. Να παρακολουθείτε τις ειδήσεις που αφορούν άτομα που διαμένουν μακριά, γιατί θα επηρεάσουν και εσάς.

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η μέρα σας θα έχει περισσότερες συναντήσεις και επαφές απ’ όσο συνηθίζετε. Θα συζητήσετε και θα σχολιάσετε ποικιλία θεμάτων, με συγγενείς, φίλους, γείτονες ή συνεργάτες σας.
Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, θα ασχοληθούν με επαφές, ειδήσεις και γεγονότα που σχετίζονται με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα.
Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια, σήμερα θα πρέπει να αποφύγουν τα προβλήματα και να υιοθετήσουν μια πιο χαρωπή και αισιόδοξη οπτική. Έτσι θα καταφέρετε να επιλύσετε θέματα πολύ πιο γρήγορα.

zwdia-768

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα έχουν μια ενδιαφέρουσα και αποδοτική μέρα. Να θυμάστε και να παρακολουθείτε τα όνειρα, τα γεγονότα και τις ειδήσεις που θα προκύψουν σήμερα.
Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, θα πρέπει σήμερα να είναι εξαιρετικά προσεκτικές με αγνώστους ή με ανθρώπους που έχουν δύστροπο χαρακτήρα. Θα έρθετε σε σύγκρουση με ένα άτομο που σας αντιπαθεί, είτε είναι προκατειλημμένο απέναντί σας.
Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια θα έχουν σήμερα αφορμές για να χαρούν, με κάποια γεγονότα που θα αφορούν τις προσωπικές ή τις φιλικές τους σχέσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Φεβρουαριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia