αστρολογος προβλεψεις 03/04 Δευτέρα

astrologia-planitis-ploytwnas

αστρολογος προβλεψεις 03/04 Δευτέρα

Η μέρα προμηνύει καλές ευκαιρίες στην εργασία σας ή στην επιχείρησή σας. Θα είστε σε θέση να βγάλετε περισσότερα κέρδη, επιπλέον εισόδημα, χρήματα. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για την εξέλιξη μιας αγωγής οικονομικής φύσης.

Σήμερα μπορείτε να προγραμματίσετε και να προετοιμάσετε ένα σημαντικό γεγονός σχετικό με την οικογένεια. Για τα αγόρια και τους νεαρούς άνδρες η μέρα προμηνύει φλερτ, περιπέτειες, ρομαντικές διασκεδάσεις.

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα έχετε επιτυχία στη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Ενδεχομένως να λάβετε αμοιβή ή μια νέα δέσμευση ως δείγμα αναγνώρισης του αποδεδειγμένου επαγγελματισμού σας. Η σημερινή μέρα θα είναι πολύ σημαντική για τους περισσότερους από εσάς. Θα υπάρξουν παρεξηγήσεις στον αισθηματικό τομέα. Για τους άντρες, θα υπάρξει μια υποχρέωση σχετικά με οικιακές συσκευές στο σπίτι ή σε κάποια άλλη ιδιοκτησία.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Αν είστε γεννημένοι στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω αξιοποιήστε τη μέρα σας για αγορές και τακτοποιήστε θέματα ιδιοκτησίας και υποχρεώσεις. Μπορεί να φανείτε τυχεροί σε αγορές σε τιμή ευκαιρίας ή να λάβετε ένα μπόνους ή βραβείο. Τα αγόρια και οι νεαροί άντρες να περιμένουν εκπλήξεις, που θα είναι ελπιδοφόρες για ένα ιδιαίτερο γεγονός ή δεσμό/σχέση. Οι άντρες άνω των 35 ετών μπορεί να έχουν προσδοκίες σχετικές με γεγονότα στις ζωές των ατόμων του οικογενειακού περιβάλλοντος.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αυτοί που γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου θα αισθανθούν θυμό εξαιτίας γεγονότων ή νέων σχετικών με ταξίδια, μετακινήσεις και άτομα από άλλη κοινότητα και άλλα. Ενδεχομένως να λάβουν κάποιο μικροποσό. Θα υπάρξουν οικονομικές σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών από διαφορετικές γενιές: μητέρα και γιο, πατέρας και κόρη και τα λοιπά.

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων μπορεί να εκπλαγείτε από κακά ή θλιβερά νέα σχετικά με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα, πιθανότατα από το συγγενικό σας περιβάλλον. Να αποφύγετε μαζικές συναθροίσεις και πολυκοσμία. Θα υπάρξει αναβολή μιας επίσκεψης, συγκέντρωσης ή συνάντησης που θα είναι προς όφελός σας. Να περιμένετε νέα που θα έρθουν από μακριά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις