αστρολογος προβλεψεις 03/08 Πέμπτη

wet-dice-black-red

αστρολογος προβλεψεις 03/08 Πέμπτη

Την Πέμπτη οι περισσότεροι από εσάς θα είστε σε θέση να περιμένετε μερικές εκπλήξεις στο σπίτι σας. Τα καλά πράγματα και τα ευχάριστα γεγονότα σήμερα θα έχουν διαφορετικές συνδέσεις, με άτομα ή νέα από άλλους οικισμούς ή χώρες. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να ταξιδέψετε, για χαλάρωση ή πεζοπορία.

Για τους άντρες η σημερινή μέρα θα είναι σημαντική, για την εργασία τους και για την οργάνωση μελλοντικών καθηκόντων. Οι γυναίκες που εργάζονται σήμερα να περιμένουν καλά κέρδη, εισοδήματα ή άλλες σημαντικές επιτυχίες.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα θα ήταν καλό να φροντίσετε την υγεία σας. Ίσως θα έπρεπε να αφιερώσετε χρόνο σε κάποιες αθλητικές δραστηριότητες. Για τις γυναίκες, έχει έρθει η ώρα να πάρουν σημαντικές αποφάσεις ή να κάνουν αλλαγές. Οι άντρες θα πρέπει να επικεντρωθούν στο τι συμβαίνει στο γάμο ή στην οικογένειά τους. Θα υπάρξουν συγκεκριμένοι λόγοι ή γεγονότα για αυτό…

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα έχουν να κάνουν με παιδιά. Είναι πιθανό να λάβετε νέα σχετικά με κάποια εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού. Για τις γυναίκες, η μέρα θα είναι ευεργετική για να αλλάξουν κάτι στο νοικοκυριό τους, για κάποια τυχόν μετεγκατάσταση ή για αγορές. Σήμερα μπορείτε να επιτύχετε μια ευνοϊκή διευθέτηση ακινήτων, διακανονισμό εγγράφων και άλλα. Οι άνδρες θα πρέπει να προσέχουν μην τυχόν εξαπατηθούν ή εξαπατήσουν οι ίδιοι κάποιον. Σήμερα, οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια θα αποτελέσει τη βάση μια μελλοντικής απώλειας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτοσκοπιο Αυγουστου 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε ή να καθησυχάσετε τους εαυτούς σας για σημαντικά θέματα, δεσμεύσεις και ενέργειες. Σήμερα είναι πιθανή κάποια συγκέντρωση ή συνάντηση λόγω κάποιας περίστασης. Για τους άντρες, η σημερινή μέρα φέρνει ελπίδα για κάποια επικείμενη επιτυχία, κέρδος, χαρούμενα νέα και άλλα. Οι γυναίκες μπορεί να δουν κάποιο όνειρο που θα σχετίζεται με κάποιον αποθανόντα συγγενή ή φίλο.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα καλό θα ήταν να μην έχετε καμία προσδοκία. Η μέρα μπορεί να αποβεί επιτυχημένη για εσάς αλλά μπορεί να προκύψουν και μικρές δυσκολίες. Οι άντρες θα έχουν χρόνο για κάποια ανακαίνιση και βελτιώσεις στο σπίτι τους ή στα σπίτια συγγενών και φίλων. Οι συζητήσεις που θα γίνουν, θα αφορούν διάφορες ιδέες και σχέδια σχετικά με το σπίτι σας. Οι γυναίκες σήμερα μπορεί να αναβάλουν μια συνάντηση ή να αρνηθούν κάποια πρόσκληση.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75