αστρολογος προβλεψεις 04/02 Σάββατο

dieleyseis-opseis-aprilioy

αστρολογος προβλεψεις 04/02 Σάββατο

Αυτό το Σάββατο θα είναι εξαιρετικά παραγωγικό για τους περισσότερους, ειδικά για όσους έχουν προνοήσει να στήσουν εκ των προτέρων ένα πλάνο για τα σχέδιά τους.

Η τύχη θα χαμογελάσει σε πολλούς σήμερα, για κάποια σημαντική δραστηριότητα που θέλετε να εμπλακείτε.

 

Η μέρα προμηνύει κάποιες εκπλήξεις για πολλούς, στον ερωτικό τομέα και γενικότερα την προσωπική τους ζωή. Παράλληλα είναι ιδανική για ταξίδια, ειδικά αν αφορούν μια αλλαγή του τόπου διαμονής σας ή μια σημαντική αλλαγή στα εργασιακά σας θέματα.
Οι άντρες μέχρι 35 ετών, θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος της μέρας με άτομα του φιλικού και του ευρύτερου κοινωνικού τους κύκλου.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα καλούνται να καθαρίσουν το σπίτι τους! Αυτό περιλαμβάνει και κάποια προβλήματα που υπάρχουν μέσα στο σπίτι, που χρειάζονται άμεσα επίλυση ή επιδιόρθωση.
Οι οικογενειακές σας σχέσεις θα δεχθούν μια ευπρόσδεκτη τονωτική ένεση.
Καλό θα είναι να προσέχετε τις σωματικές σας δραστηριότητες, ίσως προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα στις αρθρώσεις σας.
Σήμερα θα σας ενθουσιάσουν οι νέες ευκαιρίες που θα σας προκύψουν, και κάποιες επαφές με αγόρια ή νεαρούς άντρες.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα σας διέπει η αισιοδοξία. Να αναμένετε την υλοποίηση μιας υπόσχεσης ή μιας συμφωνίας.
Η μέρα είναι ιδανική για συναντήσεις και επαφές, αν και είναι πιθανό να ανακύψουν κάποιες διαφωνίες που θα αφορούν χρήματα.
Θα δεχθείτε μια επίσκεψη ή ένα τηλεφώνημα στο σπίτι σας, από μια γυναίκα που θα θέλει να σας πει κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον και σημαντικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αν είστε γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα ενδέχεται να ακούσετε κάποιες ειδήσεις που θα σας κάνουν να αμφιβάλετε για το περιεχόμενό τους. Πίσω από αυτό κρύβεται ένα όνειρο ή μια επιθυμία σας, ωστόσο το βασικό είναι ότι βλέπετε εξαρχής το εν λόγω θέμα με δυσπιστία…
Οι γυναίκες μέχρι 35 ετών θα περάσουν τη μέρα τους στο σπίτι, όμως θα έχουν πολλές και δυναμικές επικοινωνίες με άτομα από κοντά και μακριά.
Η μέρα είναι ιδανική για ταξίδια και επαφές με άτομα που διαμένουν μακριά, ειδικά για τις νεαρές γυναίκες εκπροσώπους αυτών των τριών ζωδίων.

zwdia shmera

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θέλετε να κάνετε πολλά έξοδα χωρίς να έχετε υπολογίσει τον προϋπολογισμό σας. Το οικονομικό σας μέλλον θα είναι το βασικό θέμα των συζητήσεων που θα κάνετε.
Σήμερα ελλοχεύουν κλοπές ή απώλειες, να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί και να αποφύγετε κάθε ακρότητα ή τις μετακινήσεις.
Αυτή η μέρα μπορεί να φέρει πιο κοντά τους ανθρώπους, με αφορμή ένα σημαντικό γεγονός που θα ενέχει ένα παιδί ή περισσότερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia