αστρολογος προβλεψεις 04/03 Σάββατο

αστρολογος προβλεψεις 04/03 Σάββατο

Η μέρα σας καλεί να απαγκιστρωθείτε από τις προσδοκίες σας, γιατί πολλά μπορεί να εξελιχθούν από μόνα τους με επιτυχία. Δεν αποκλείεται επίσης να προκύψουν κάποιες μικρές δυσκολίες, ασχέτως των δικών σας σχεδίων.

Προβλέπονται συναντήσεις και συζητήσεις μέσα στο σπίτι για τους περισσότερους, για θέματα που αφορούν τις σχέσεις ανάμεσα στην οικογένεια. Είναι πιθανό μάλιστα με αυτή την αφορμή, να αρνηθείτε μια πρόσκληση. Οι άντρες άνω των 35 ετών θα αφιερώσουν σήμερα χρόνο για να κάνουν κάποιες επισκευές και βελτιώσεις στο σπίτι τους.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, αυτό το Σάββατο θα έχετε εκπλήξεις μέσα στο σπίτι σας. Ευχάριστα γεγονότα και ειδήσεις θα προκύψουν με τις σχέσεις των ατόμων της οικογένειάς σας, ενώ είναι πιθανό να μάθετε νέα από άτομα που διαμένουν σε άλλη πόλη ή χώρα.
Η μέρα είναι ιδανική για ταξίδια ή οργάνωση μιας σύντομης απόδρασης.
Όσοι είστε άνω των 35 ετών, σήμερα πρέπει να οργανώσετε τα εργασιακά σας θέματα και να στήσετε ένα πλάνο για τις μελλοντικές σας κινήσεις. Όσοι εργάζεστε, θα έχετε καλά έσοδα και ευκαιρίες επιτυχίας.

zwdia-zvdia-taro-00

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα πρέπει να προσέξουν λίγο περισσότερο την υγεία τους. Θα είναι θετικό για εσάς να αρχίσετε να ασκείστε.
Οι γυναίκες βρίσκονται σε μια φάση που πρέπει να πάρουν σοβαρές αποφάσεις ή να κάνουν σημαντικές αλλαγές. Οι άντρες πρέπει να επικεντρωθούν στον έγγαμο βίο τους και την οικογένεια.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Αιγόκερω, θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά ή τα εγγόνια σας. Δεν αποκλείεται να μάθετε ειδήσεις σχετικά με μια εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού.
Η μέρα ευνοεί τις αλλαγές για τις γυναίκες, τόσο μέσα στο σπίτι όσο και εκτός. Επίσης θα είναι καλό να ασχοληθείτε σήμερα με περιουσιακά θέματα και οικονομικά έγγραφα.
Οι άντρες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε θέματα απάτης, που θα υποστούν ή θα προκαλέσουν… Να ξέρετε ότι μια τέτοια δική σας κίνηση θα σας επιφέρει μεγάλες απώλειες στο μέλλον.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα καταφέρετε να ηρεμήσετε για κάποια σημαντικά θέματα ή δεσμεύσεις σας. Δεν αποκλείεται να οργανώσετε μια μικρή γιορτή, για μια ειδική περίσταση.
Οι γυναίκες θα έχουν δείγματα επιτυχίας και κέρδους για το άμεσο μέλλον. Οι άντρες είναι πιθανό να ταραχτούν λίγο από ένα όνειρο, που θα αφορά ένα άτομο που δεν ζει πια. Θα σας κάνει καλό να επισκεφθείτε το κοιμητήριο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις