αστρολογος προβλεψεις 04/04 Τρίτη

astrologia-27-7-2-8

αστρολογος προβλεψεις 04/04 Τρίτη

Σήμερα οι εκπλήξεις που θα βιώσετε, θα σας ανοίξουν τις πόρτες της επιτυχίας και της πραγματοποίησης των επιθυμιών και των στόχων σας. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για συμφωνίες που εμπεριέχουν έγγραφα, ειδικότερα αν σχετίζονται με κάποιο είδος περιουσίας/ιδιοκτησίας.

Οι άντρες άνω των 35 ετών θα έχουν συγκεκριμένες προσδοκίες από τη σημερινή ημέρα και η προσοχή τους θα είναι στραμμένη εκεί. Σήμερα μπορεί να κάνετε νέες γνωριμίες, που θα εξελιχθούν τις επόμενες εβδομάδες και μήνες σε κάτι θετικά υποσχόμενο για εσάς.

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα μπορεί να σας απασχολήσουν εσπευσμένες και περιττές έννοιες που αφορούν ένα αγόρι ή κάποιον άντρα. Οι άντρες θα έχουν επιτυχία σε ένα σημαντικό εγχείρημα ή σε μια υποχρέωση. Η μέρα προμηνύει περισσότερες γεννήσεις αγοριών. Θα είναι επίσης μια επιτυχημένη μέρα για νομικές αγωγές. Οι γυναίκες πιθανόν να λάβουν χρήματα ή καλά νέα σχετικά με χρήματα ή ένα έγγραφο οικονομικού περιεχομένου.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η σημερινή μέρα προοιωνίζει την πιθανότητα να πάρετε χρήματα, να κάνετε κάποιο διακανονισμό σε σχέσεις ή έγγραφα οικονομικής φύσης ή ακόμη και μια αγορά που επιθυμούσατε καιρό. Να γνωρίζετε ότι μπορεί να έχετε παραπλανηθεί εξαιτίας ψευδών πληροφοριών, υπεύθυνων για να ξεκινήσει μια σύγκρουση ή διαφωνία μέσα στην οικογένεια.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αυτοί που γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου μπορεί να ανησυχήσουν για άτομα που βρίσκονται σε άλλη τοποθεσία ή μπορεί να ταξιδέψουν για να συναντήσουν κάποιον που έρχεται από μακριά. Αν τύχει και αναβάλλετε κάποια από τα σχέδια που έχετε κάνει για σήμερα, θα είναι επειδή η μοίρα ετοιμάζει κάτι καλύτερο για εσάς.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η σημερινή μέρα προμηνύει δυσκολίες στο σπίτι. Μπορεί να υπάρξει ένταση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μια μελαγχολική κατάσταση ή μια καταθλιπτική διάθεση. Η διαφωνία και η ένταση που θα προκύψουν, θα είναι εξαιτίας του πείσματος ενός κοριτσιού ή μιας νεαρής γυναίκας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh