αστρολογος προβλεψεις 05/02 Κυριακή

imerisies-14414

αστρολογος προβλεψεις 05/02 Κυριακή

Αυτή την Κυριακή οι περισσότεροι θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τους φίλους σας ή άλλα άτομα του ευρύτερου κοινωνικού σας κύκλου.

Δεν αποκλείεται να υπάρχει ως αφορμή γι’ αυτό, μια προσωπική γιορτή ή κάποια άλλη σημαντική επέτειος. Γι’ αυτό φροντίστε να προμηθευτείτε το ανάλογο δώρο, ενώ είναι πιθανό να είστε εσείς αυτοί που θα λάβετε κάποιο δώρο.

 

Κάποιοι σήμερα θα αφιερώσουν χρόνο για να οργανώσουν τις κινήσεις των επομένων ημερών, σε σχέση με τα οικονομικά τους θέματα, τα λογιστικά τους ή κάποια συμβόλαια και συμφωνίες που πρέπει να κλείσουν.
Κάποιοι θα λάβετε χρήματα που δεν περιμένατε, αρκεί να μην πιέσετε καμία κατάσταση. Η τύχη θα ευνοήσει σήμερα μόνο όσους έχουν σύνεση και υπομονή.
Η σημερινή μέρα θα είναι σημαντική για τις νεαρές γυναίκες αλλά και για άντρες άνω των 45 ετών.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα κληθείτε να στηρίξετε τα ενήλικα παιδιά σας. Θα χρειαστούν τη συμβουλή και την παρουσία σας, γιατί θα βιώσουν κάποια δυσκολία στην προσωπική τους ζωή. Καλό θα είναι να δώσουν περισσότερη σημασία στην ποιότητα της σχέσης τους με τα παιδιά τους, όλοι οι γονείς εκπρόσωποι αυτών των τριών ζωδίων.
Δεν αποκλείεται να εκπλαγείτε με τις κινήσεις ενός ατόμου του φιλικού σας κύκλου, ενώ είναι πιθανή και η έναρξη μιας καινούργιας σημαντικής φιλίας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα χρειαστεί να κάνουν κάποια δυσχερή συνάντηση ή συζήτηση. Ίσως να σχετίζεται με ένα σημαντικό γεγονός που αφορά ένα άτομο εντός του σπιτιού σας.
Χαρά θα πάρετε σήμερα από κάποιες μικρές επιτυχίες και χρήματα που θα λάβετε απρόσμενα.

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα λάβετε έστω και καθυστερημένα κάποιες ειδήσεις ή μια πρόταση, που θα αναπτερώσει τις ελπίδες και τις προσδοκίες σας!
Δεν αποκλείεται να σας προκύψει μια έκπληξη, από γείτονες, ενοικιαστές ή τον σπιτονοικοκύρη σας.
Θα έχετε αρκετές ενδιαφέρουσες επαφές με άτομα που διαμένουν μακριά σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα εστιάσουν την προσοχή τους σε κάποιες ειδήσεις ή γεγονότα που θα αφορούν ένα άτομο του επαγγελματικού τους κύκλου.
Η μέρα θα απαιτήσει από εσάς να πάρετε μια σημαντική απόφαση, ενώ παράλληλα δεν ευνοεί την υλοποίηση σχεδίων που ενέχουν νέα εγχειρήματα και αλλαγές.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων ενδείκνυται σήμερα να σκεφτούν σοβαρά όσα αφορούν μια νέα δουλειά ή μια δική τους επιχείρηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66