αστρολογος προβλεψεις 05/03 Κυριακή

ζωδια-094

αστρολογος προβλεψεις 05/03 Κυριακή

Πολλές ευκαιρίες για χαρά, συναντήσεις και επιτυχίες φέρνει μαζί της αυτή η Κυριακή. Είναι πιθανό να μάθετε ευχάριστες ειδήσεις για τα επαγγελματικά σας, ειδικά αν αυτά σχετίζονται με πολύ κόσμο.

Για τους περισσότερους, οι δραστηριότητες της ημέρας θα περιστρέφονται γύρω από παιδιά και γενικότερα νεαρά άτομα του οικογενειακού ή του φιλικού σας κύκλου.
Προσέξτε τα έξοδά σας, για να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, ίσως σήμερα να προκύψουν κάποιες αρνητικές επιρροές στο περιβάλλον σας, που θα προκαλέσουν ή θα εντείνουν κάποια προβλήματα. Μην προσπαθήσετε να ανατρέψετε τίποτα, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους από μόνα τους.
Η μέρα ενδείκνυται για ψώνια, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείτε ένα δώρο χωρίς αφορμή!
Οι νεαροί άντρες θα έρθουν πιο κοντά σε μια φιλική ή ρομαντική σχέση. Οι άντρες άνω των 35 ετών θα έχουν ευχάριστες στιγμές αγάπης.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, ευνοούνται σήμερα να κάνουν μετακινήσεις ή να ταξιδέψουν. Ίσως να φτάσουν σε εσάς κάποια σημαντικά και ενδιαφέροντα νέα ή έγγραφα από άλλη πόλη ή χώρα.
Οι γυναίκες θα ακολουθήσουν τις προγραμματισμένες τους συναντήσεις και επαφές. Οι άντρες θα δουν την επίτευξη κάποιων στόχων τους, στον επαγγελματικό ή τον προσωπικό τομέα. Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές ή μεταρρυθμίσεις στις προτεραιότητες και τα σχέδιά τους.

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η μέρα σας θα κυλήσει βάσει προγράμματος! Θα σας κάνει καλό να επιλέξετε την απομόνωση για λίγο, προκειμένου να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις σας.
Οι γυναίκες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κάποια ένταση ή την ανάγκη για άμεση δράση σε μια κατάσταση. Οι άντρες να αναμένουν ειδήσεις, έγγραφα ή μια δελεαστική πρόταση, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στα γεγονότα των επόμενων δύο εβδομάδων.

zwdia shmera

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα είναι καλύτερα να ξεκουραστείτε σήμερα και να μην φορτωθείτε ευθύνες και αγγαρείες. Ακυρώστε για μια άλλη μέρα όσα μπορείτε.
Οι γυναίκες ενδέχεται να νιώθουν λίγο αδιάθετες, μελαγχολικές, αδύναμες ή άτονες. Ενδέχεται επίσης να μάθουν νέα για την υγεία ενός ατόμου του κοινωνικού τους κύκλου.
Οι άντρες θα έχουν επαφές και συναντήσεις με φίλους, παλιούς και καινούργιους. Θα κάνετε αρκετές ανταλλαγές χρήσιμων πληροφοριών.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις