αστρολογος προβλεψεις 05/06 Δευτέρα

erwtikes-18314

αστρολογος προβλεψεις 05/06 Δευτέρα

Έχετε μπροστά σας μια ενδιαφέρουσα μέρα, με την ευκαιρία να ευχαριστηθείτε τόσο υλικές απολαβές όσο και δυνατές, θετικές, συναισθηματικές εμπειρίες με ένα παιδί, με έναν αγαπημένο και τα λοιπά. Θα ψάξετε και θα βρείτε λύση, για μια δυσάρεστη κατάσταση που θα σχετίζεται με κάποιο παιδί ή νεαρό άτομο.

Μια αναπάντεχη σύγκρουση μπορεί να αλλάξει τα σχέδιά σας ή να φέρει τα πάνω-κάτω στις σχέσεις σας. Σήμερα να αποφύγετε οπωσδήποτε τέτοιου είδους καταστάσεις! Οι νεαροί άντρες θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος της μέρας έξω με φίλους, στη φύση ή κάνοντας διάφορες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα έχετε μια άστατη, απρόβλεπτη μέρα. Μπορεί να βιώσετε δυνατά, θετικά συναισθήματα αλλά μπορεί επίσης να νιώσετε μεγάλο άγχος και να σας πιάσει πανικός. Η μέρα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη και καθόλου ευνοϊκή για τα κορίτσια και τις νεαρές γυναίκες, οπότε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές στο τι κάνετε και τι αποφάσεις παίρνετε.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω μπορεί να λάβετε μια πρόσκληση για μια συνάντηση ή συγκέντρωση ή κάποια πρόταση για κάποια υποχρέωση, κάποιο ταξίδι και τα λοιπά. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε τα προβλήματα ή τους φόβους που είχατε στο παρελθόν, κάτω από ευνοϊκότερες συνθήκες. Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα πρέπει να αποφύγουν προσπάθειες χειραγώγησης, εξαπάτησης και άλλες ανέντιμες πράξεις.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα θα έχετε τις προσωπικές σας προσδοκίες για ερωτικές εμπειρίες και συναντήσεις. Αν είστε αδέσμευτοι και άστατοι, σήμερα θα έχετε μια ισχυρή επιθυμία για να ψάξετε για νέες φιλίες ή για κάποιο νέο αίσθημα μέσω διαδικτύου. Αυτοί που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια και ηγούνται οικογενειών, μπορεί να έχουν κάποιο λόγο για να αισθάνονται λύπη ή απογοήτευση από το γάμο ή τις οικογενειακές τους σχέσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά τις ιδέες και τα σχέδιά σας για τη νέα εβδομάδα. Θα είναι μια μέρα ξεκούρασης, προγραμματισμού και διαλογισμού για εσάς. Αλλά μην βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να δώσετε υποσχέσεις. Κάποια γεγονότα δεν έχουν συμβεί ακόμη…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75