αστρολογος προβλεψεις 06/02 Δευτέρα

astrologia-planitis-ploytwnas

αστρολογος προβλεψεις 06/02 Δευτέρα

Η καινούργια εβδομάδα μπαίνει με εξαιρετικά καλούς οιωνούς, ειδικά για τους άντρες που βρίσκονται στη μέση ηλικία. Τώρα θα αναπτερωθούν οι προσδοκίες τους για μια αίσια εξέλιξη σε κάποια θέματα και συζητήσεις που είναι σημαντικά για εσάς.

Είναι πολύ πιθανό η χαρά τους να οφείλεται και σε κάποιες ειδήσεις που θα λάβουν, είτε για κάποιους επισκέπτες που θα φιλοξενήσουν στο σπίτι τους.

 

Ο επαγγελματικός χώρος θα είναι λίγο δύστροπος για τους περισσότερους σήμερα, εξαιτίας κάποιων δύσκολων ατόμων που μπορεί να είναι πελάτες ή συνεργάτες. Ιδιαίτερη προσοχή να δώσετε όλοι σήμερα στις σχέσεις και τις επαφές σας με άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω.
Πολλοί θα σκεφτείτε σήμερα τις στιβαρές ενέργειες που πρέπει να κάνετε μέσα στις επόμενες μέρες. Να ξέρετε ότι στην πλειοψηφία τους θα είναι επιτυχείς και θα εξελιχθούν προς όφελός σας.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα να προετοιμάζεστε για ένα ταξίδι. Θα είναι μια δυναμική μέρα με πολλές επαφές και υποχρεώσεις, που θα σχετίζονται με το εν λόγω ταξίδι ή με άτομα που διαμένουν μακριά σας.
Ίσως να υπάρξει κάποιο απρόβλεπτο έξοδο, που θα αφορά ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα. Παράλληλα ωστόσο ενδέχεται να υπάρχει ένα κέρδος ή μια επιτυχία που θα συνδέεται με αυτό το άτομο.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε μια ανησυχία για ένα άτομο του άμεσου περιβάλλοντός σας. Θα υπάρχει συγκεκριμένη αφορμή για αυτό, είτε κάποιες ειδήσεις που θα φτάσουν σε εσάς.
Να αναμένετε ένα τηλεφώνημα ή μια συνάντηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων, θα κληθούν σήμερα να επιλύσουν ένα πρόβλημα που θα προκύψει μέσα στο σπίτι. Ίσως να σας ταράξει μια ζημιά σε ένα σημαντικό αντικείμενό σας ή σε μια συσκευή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα ενδέχεται να αντιμετωπίσετε διενέξεις και διαφωνίες στο οικογενειακό σας περιβάλλον, εξαιτίας επιρροών από άλλα άτομα ή γεγονότων που θα προκύψουν εκτός σπιτιού. Πάντως αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να κρατήσετε.
Ίσως να είναι λίγο δυσχερές το κλίμα στο εργασιακό σας περιβάλλον αυτή τη Δευτέρα, ενώ δεν ενδείκνυνται αλλαγές στα εργασιακά ή την επιχείρησή σας.
Η σημερινή μέρα ίσως σας φέρει ανέλπιστα χρήματα ή αναπάντεχες ειδήσεις.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα χάσετε αφελώς κάποιες ευκαιρίες. Ο πιθανότερος λόγος θα είναι ότι θα είστε απροετοίμαστοι, θα βαριέστε ή θα είστε απαθείς προς αυτές. Αυτή η στάση όμως δεν θα σας βοηθήσει να επιλύσετε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε τα μάτια και τα αφτιά σας τεντωμένα και να στηρίζεστε μόνο στον εαυτό σας.
Οι άντρες εκπρόσωποι αυτών των τριών ζωδίων θα είναι σήμερα πιο γενναιόδωροι προς τα παιδιά τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις