αστρολογος προβλεψεις 06/04 Πέμπτη

αστρολογος προβλεψεις 06/04 Πέμπτη

Για τις γυναίκες άνω των 35 ετών, η σημερινή ημέρα θα είναι ευνοϊκή για περισυλλογή και για οργάνωση διαφόρων επερχόμενων γεγονότων, δεσμεύσεων και δράσεων. Οι άνδρες της ίδιας ηλικίας θα έχουν περισσότερες υποχρεώσεις σχετικές με το σπίτι, με οικιακές επισκευές και βελτιώσεις ή με μια ιδιοκτησία.

Σήμερα θα μπορέσετε να ξεφορτωθείτε το άγχος και την ανησυχία, που σχετίζεται με την οικογένεια σας. Μια έκπληξη μπορεί να γίνει αφορμή για χαρά, για μια συνάντηση/συγκέντρωση ή για συναισθηματικά φορτισμένα τηλεφωνήματα.

 

Αστρολογια Αναδρομος Κρονος μερος Α 

zodia-taro-45

Αστρολογια Αναδρομος Κρονος μερος Β

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, την Πέμπτη να αναμένετε την εξέλιξη γεγονότων, που θα σχετίζονται με το εργασιακό σας περιβάλλον ή θα είναι σχετικά με τη δουλειά σας με κάποιον τρόπο. Μπορείτε να προγραμματίσετε αγορές, επισκευές στο σπίτι, στον οικιακό εξοπλισμό ή στο αυτοκίνητο, αντικατάσταση των χαλασμένων ή άχρηστων αντικειμένων και τα λοιπά. Σήμερα, θα είστε σε θέση να καλύψετε τα έξοδα ενός παιδιού ή θα λάβετε χρήματα σχετικά με ένα παιδί. Ενδεχομένως να προκύψει κάποιου είδους ασυμφωνία ή σύγκρουση σχετικά με κάποιο οικονομικό έγγραφο, με καθυστερημένες ή χαμένες πληρωμές και άλλα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα αναβάλλετε μια συνάντηση ή θα αθετήσετε μια υπόσχεση εξαιτίας συγκρούσεων και ασυμφωνιών που θα προκαλέσουν πλήθος συναισθημάτων. Ετοιμάστε κάτι ιδιαίτερο για δείπνο ή βγείτε έξω για φαγητό. Σήμερα θα αισθανθείτε την ανάγκη να πάρετε λίγο φρέσκο αέρα και να νιώσετε ευχάριστα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα λάβετε πολύ ευχάριστα νέα. Είναι πιθανόν να πάρετε αναγνώριση για τη δουλειά σας, την εξυπηρέτηση σας, κάποια ιδέα σας και τα λοιπά. Θα είστε σε θέση να ξεπεράσετε την ανησυχία σας και τους ενδοιασμούς σας για μια πράξη ή μια υπόσχεση, που σχετίζονται με μια γυναίκα. Χάρις σε μια γυναίκα σήμερα, θα βιώσετε επιτυχία ή θα έχετε μια αναπάντεχη ευκαιρία. Θα είναι μια ευνοϊκή ημέρα για δραστηριότητες που σχετίζονται με κάποιο χόμπι ή για την τακτοποίηση των παλιών πραγμάτων που κρατάτε στην ντουλάπα σας, των βιβλίων σας ή παλιών εγγράφων.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, πιθανόν να πρέπει να διευθετήσετε οικιακά προβλήματα ή προβλήματα σχετικά με εξοπλισμό ή συσκευές στην εργασία σας. Σήμερα αποφύγετε να κάνετε μεγάλες αγορές. Σκεφτείτε ποιον έχετε καιρό να πάρετε στο τηλέφωνο, σε ποιον έχετε ξεχάσει να γράψει κάποιο γράμμα ή μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή σε ποιον είχατε υποσχεθεί μια συνάντηση όταν θα είχατε χρόνο.

Αστρολογια Αναδρομος Κρονος μερος Α 

Αστρολογια Αναδρομος Κρονος μερος Β

zwdia shmera