αστρολογος προβλεψεις 06/08 Κυριακή

αστρολογος προβλεψεις 06/08 Κυριακή

Την Κυριακή μπορείτε να απασχοληθείτε με υποθέσεις υλικής φύσεως, που θα σχετίζονται με την ιδιοκτησία ή με οικονομικά ζητήματα. Η μέρα θα ευνοήσει τέτοιες δεσμεύσεις και ενέργειες, οπότε προγραμματίστε καλά τα καθήκοντα και τις συναντήσεις σας.

Οι άντρες θα μπορέσουν να απολαύσουν κάποια επιτυχία, την τακτοποίηση κάποιου θέματος ή μια σημαντική υπόσχεση. Οι γυναίκες θα έχουν μια ευκαιρία για να χαρούν, θα προκύψει μια συγκέντρωση ή σημαντικές συνομιλίες στην οικογένειά τους.

 

Ένα παλιό πρόβλημα θα δημιουργήσει και πάλι εντάσεις σε όσους γεννήθηκαν στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη. Μάταια θα αναζητήσετε λύση. Σήμερα να περιμένετε μια ευχάριστη έκπληξη, που θα σχετίζεται με χρήματα ή με ένα έγγραφο. Οι γυναίκες των τριών αυτών ζωδίων θα έχουν μια πολύ ενδιαφέρουσα μέρα. Είναι πιθανή η απροσδόκητη εξέλιξη κάποιου συμβάντος στη ζωή σας, ιδιαίτερα αυτών που σχετίζονται με χρήματα. Οι άνδρες θα είναι σε θέση να συνάψουν μια ευνοϊκή και ελπιδοφόρα συμφωνία ή σύμβαση. Θα είναι μια καλή μέρα για την εύρεση νέων πελατών. Είναι δυνατή η απόκτηση χρημάτων.

zodia-taro-45

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω δεν θα επιβαρυνθείτε με αρνητικές εμπειρίες και αντιπαραθέσεις. Η μέρα αυτή θα είναι αρκετά γεμάτη για εσάς, για να την καταστήσετε περισσότερο περίπλοκη. Οι γυναίκες θα έχουν μια επιτυχία, μετά από πολλά εμπόδια ή πολλή υπομονή για την υλοποίησή της. Τα νέα θα είναι δυσάρεστα για τους άνδρες. Τα σχέδιά σας μπορεί να είναι συγκεχυμένα ή να χάσετε τις ελπίδες σας. Θα είναι μια δυσμενής ημέρα για ταξίδια και οτιδήποτε σχετίζεται με μεταφορές.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου θα έχετε συνομιλίες με φίλους. Αυτές μπορεί να σχετίζονται με προσωπικά ή οικογενειακά προβλήματα. Μπορεί να προκύψουν προβλήματα στην εργασία σας που θα επηρεάσουν την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Για τις γυναίκες θα υπάρξει κάποιο νέο ραντεβού, που θα είναι για ένα μικρό χρονικό διάστημα ή για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Υπάρχει η πιθανότητα να συμβούν κάποια γεγονότα που θα σχετίζονται με τρέχουσες ή μελλοντικές αλλαγές στην εργασία, την εκπαίδευση ή τις επιχειρήσεις. Τα νέα σήμερα δεν θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικά για τους άνδρες. Μπορεί να χρειαστεί να απαντήσετε σε δυσάρεστες ερωτήσεις ή να επιλύσετε μπερδεμένες σχέσεις. Μπορεί να απογοητευτείτε με ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η Κυριακή θα είναι μια παραγωγική και επιτυχημένη ημέρα σε γενικές γραμμές. Διαφορετικές πιθανότητες ή τύχη θα δοθούν σε εκείνους από εσάς που η μοίρα θα αποφασίσει ότι το αξίζουν. Θα είναι μια καλή στιγμή για να επιλύσετε ένα μικρό πρόβλημα ιδιοκτησίας, που προέκυψε πριν από μήνες ή εβδομάδες. Σε μερικές οικογένειες θα υπάρξουν χωρισμοί λόγω κάποιου ταξιδιού ή για κάποιον άλλο σημαντικό λόγο και για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις