αστρολογος προβλεψεις 07/01 Σάββατο

69576_124103790987438_100001634520750_155473_5328126_n

αστρολογος προβλεψεις 07/01 Σάββατο

Το πρώτο Σάββατο της νέας χρονιάς βρίσκεται στη μέση ενός ακόμη εορταστικού τριημέρου, άρα σίγουρα θα θέλετε να το συνοδεύσετε από αρκετή ξεκούραση.

Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της μέρας θα έχετε μεγάλα σχέδια ή πολλές προσδοκίες. Παράλληλα θα συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να οργανώσετε μεθοδικά τις υποχρεώσεις και τους στόχους σας, αν θέλετε να τα υλοποιήσετε όλα επιτυχώς.

 

Όσοι εργάζονται σήμερα, θα έχουν μια ευνοϊκή και επιτυχημένη μέρα.
Οι άντρες άνω των 35 ετών δεν αποκλείεται να χρειαστεί να πάρουν μια σημαντική απόφαση ή να αλλάξουν απροσδόκητα τα σχέδιά τους.
Όλους όμως σας αναμένει κάπου μέσα στη μέρα μια ευχάριστη εμπειρία, μια συνάντηση ή μια έκπληξη.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα σας δοθούν κάποιες νέες ευκαιρίες για το μέλλον σας. Επίσης θα λάβετε ευχάριστα ή σημαντικά νέα. Η μέρα είναι ιδανική για αγορές, είτε για δεσμεύσεις που αφορούν περιουσιακά σας στοιχεία.
Ίσως να βιώσετε κάποια ανησυχία, που θα σχετίζεται με ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου. Πάντως τα άστρα σας προειδοποιούν να μην στηριχτείτε σήμερα σε υποσχέσεις φίλων. Επίσης να είστε προσεκτικοί στις συνδιαλλαγές σας με γείτονες.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα έχετε κάποια ιδιόρρυθμα όνειρα ή εμπειρίες που θα ενέχουν άτομα που ζουν πια.
Σας αναμένουν σήμερα κάποια ευχάριστα γεγονότα ή νέα, από ένα αγόρι ή έναν άντρα του στενού σας κύκλου. Επίσης θα μάθετε ευχάριστες ειδήσεις για ένα ταξίδι, που θα ενέχει ένα άτομο που ζει μακριά σας.

Αν είστε γεννημένοι στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα κληθείτε να επιλύσετε μια ποικιλία προβλημάτων στο περιβάλλον του σπιτιού σας. Δεν αποκλείεται να αφορούν κάποιες περίπλοκες προσωπικές σχέσεις.
Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με τον σχεδιασμό και την προετοιμασία ενός επερχόμενου ταξιδιού.
Οι πιο μεγάλες προσδοκίες σας για σήμερα ενδέχεται να συνδέονται με φιλικά σας άτομα. Ίσως κάποιες κινήσεις σας και τα αποτελέσματά τους να εξαρτώνται από αυτά.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με ό,τι αφορά χρήματα. Φροντίστε να έχετε έλεγχο στα έξοδά σας και να μην εμπιστεύεστε οικονομικά σας θέματα σε κανέναν.
Προσοχή να επιδείξετε σήμερα και στη συναναστροφή σας με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις