αστρολογος προβλεψεις 07/04 Παρασκευή

panselinos-zwdio-ydroxoos

αστρολογος προβλεψεις 07/04 Παρασκευή

Σήμερα, παρακολουθήστε προσεκτικά τα νέα για κάτι σχετικό με την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή και για νέα από το σπίτι ή από το εξωτερικό. Κάθε γεγονός σήμερα θα έχει ένα σημαντικό ή ενδιαφέρον επακόλουθο.

Για τα κορίτσια και τις νεαρές γυναίκες η μέρα θα περιλαμβάνει την ανάγκη μιας σημαντικής απόφασης, απάντησης ή πρότασης. Ενδεχομένως να προκύψουν έξοδα που σχετίζονται με ένα παιδί ή να πάρετε χρήματα για ένα παιδί. Μπορεί να παραλάβετε χρήματα στο σπίτι σας μέσω κάποιου ταχυδρομικού εμβάσματος, τραπεζικής μεταφοράς, κάποιου εγγράφου και άλλων.

 

Την Παρασκευή, πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα αισθανθείτε ικανοποίηση και ενθουσιασμό από επιτυχία, από κάποια αλλαγή που πραγματοποιήθηκε, από ιδέες και σχέδια κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για δικαστικές αγωγές ή για το διακανονισμό μιας νομικής υπόθεσης. Οι γυναίκες θα έχουν μια επιτυχημένη μέρα στη δουλειά ή στην επιχείρησή τους. Για κάποιους από εσάς, η δουλειά θα συνοδεύεται από ένα ρομαντικό φλερτ ή ειδύλλιο. Θα λάβετε αναπάντεχα νέα ή μια πρόσκληση από κάποιον άντρα. Θα λάβει χώρα ένα χαρούμενο γεγονός ή θα υπάρξουν ευχάριστα νέα σχετικά με ένα αγόρι ή νεαρό άντρα.

zodia-taro-45

Αστρολογια Αναδρομος Κρονος μερος Α 

Αστρολογια Αναδρομος Κρονος μερος Β

zwdia-zvdia-taro-00

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα χαρείτε εξαιτίας κάποιων νέων ή κάποιου γεγονότος σε σχέση με μια γυναίκα. Σήμερα θα λάβετε μια πρόσκληση ή μια προσφορά από μια γυναίκα, που μπορεί να αποτελέσουν τα θεμέλια της μελλοντικής σας επιτυχίας. Η σημερινή μπορεί να είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για τις γυναίκες. Οι εκπλήξεις θα σχετίζονται κυρίως με τα παιδιά σας ή με τα νεαρά άτομα από την οικογένειά σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Θα υπάρξουν συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους σημαντικούς για εσάς και τα ζητήματα τους θα σχετίζονται με άτομα γεννημένα στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου. Σήμερα ενδεχομένως να καθορίσετε το μέλλον της σχέσης σας ή της κοινής σας δράσης. Πιθανότατα να λάβετε κάποιο μικροποσό. Τα γεγονότα της σημερινής ημέρας θα συνδέονται με ταξίδια ή με άτομα από μακριά. Φυσικά, αυτά με κάποιον τρόπο θα έχουν αντίκτυπο και στη δική σας ζωή.

Αν είστε γεννημένοι στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, μπορεί να επανέλθουν και να σας θυμίσουν την ύπαρξή τους κάποια δυσάρεστα γεγονότα από το παρελθόν. Σήμερα κάντε κάτι για ένα αγαπημένο άτομο που δεν είναι πια στη ζωή, σύμφωνα με τα έθιμα και τις παραδόσεις της κουλτούρας και της θρησκείας σας. Το κουτσομπολιό για συναδέρφους και γείτονες, θα κλέψει το χρόνο σας από άλλα σημαντικά πράγματα. Σήμερα να είστε προσεκτικοί και ρεαλιστές, στις προσδοκίες σας που σχετίζονται με χρήματα ή αν χρειαστεί να δουλέψετε με έγγραφα οικονομικού περιεχομένου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις