αστρολογος προβλεψεις 07/08 Δευτέρα

1349161177_fc24e230c862b4d8a8a2343575a

αστρολογος προβλεψεις 07/08 Δευτέρα

Τη Δευτέρα μπορείτε να περιμένετε διαφορετικά γεγονότα που θα σχετίζονται με έναν άντρα. Λογικά δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις. Το πιο πιθανό είναι ότι θα παρακολουθήσετε μόνο την εξέλιξή τους σήμερα.

Σήμερα μπορεί να προκύψουν αλλαγές στην εργασία σας που θα σχετίζονται με την αναχώρηση ενός συναδέλφου, πελάτη, συνεργάτη ή την εμφάνιση ενός νέου. Μπορεί να υπάρξουν ελαφρές εντάσεις στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Είναι πιθανό κάποιο ταξίδι που θα προκαλέσει κάποιο άγχος, ένταση ή ένα ταξίδι λόγω κάποιας δυσάρεστης περίστασης.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από ανθρώπους που θα σας αναζητήσουν μέσω τηλεφώνου ή άλλων μέσων επικοινωνίας. Συγκεντρώστε προσεκτικά και λεπτομερώς τις πληροφορίες που λαμβάνετε σήμερα, γιατί θα σας χρειαστούν. Σήμερα θα βιώσετε διάφορες εμπειρίες που θα σχετίζονται με ερωτικές υποθέσεις, συναντήσεις ή άλλα παρόμοια γεγονότα. Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σας. Νέες περιστάσεις θα προκαλέσουν την αναβολή κάποιων απόψεών σας. Οι άνδρες θα δεσμευτούν να επιλύσουν ένα δύσκολο πρόβλημα. Οι γυναίκες μπορεί να λάβουν δυσάρεστα νέα σχετικά με κάποιο παιδί ή νεαρό άτομο.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ανεκπλήρωτες υποσχέσεις ή κάποιες ετοιμασίες, μπορεί να περιπλέξουν την ημέρα εκείνων που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω. Είναι πιθανό να συμβούν μικρά περιστατικά ή ατυχήματα στο σπίτι. Οι άνδρες θα αναζητήσουν νέες ευκαιρίες για επιπλέον εισόδημα προκειμένου να βελτιώσουν τα οικονομικά τους. Θα αναζητήσετε νέους τρόπους επίλυσης ενός οικονομικού προβλήματος. Οι άνδρες μπορεί να έχουν κάποια συνάντηση με άλλους άνδρες. Σήμερα αποφύγετε τις συγκρούσεις που μπορεί να εξελιχθούν με απρόβλεπτο τρόπο για εσάς.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου μπορεί να έχετε διαφορετικές ανησυχίες, σχετικά με κάποιο ταξίδι ή με άτομα που μένουν μακριά. Τα πράγματα θα αποδειχθούν πολύ διαφορετικά από τους φόβους σας. Οι άντρες των τριών αυτών ζωδίων καλό θα ήταν να προετοιμαστούν για κάτι νέο στη ζωή τους: κάποια νέα δραστηριότητα, εκπαίδευση, εργασία, προσωπική ή οικογενειακή υποχρέωση και τα λοιπά. Οι γυναίκες θα χαρούν με κάποια νέα από μακριά. Θα εντυπωσιαστείτε από ένα γεγονός που θα σχετίζεται με ένα άτομο που ζει μακριά από εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα να περιμένετε σημαντικές συνομιλίες, καινοτομίες και άλλα γεγονότα που σχετίζονται με την εργασία σας. Να περιμένετε νέα σχετικά με ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε. Σήμερα προσέξτε για συμβάντα που θα οφείλονται σε κάποια απροσεξία ή αφηρημάδα, γιατί θα έχουν μια λογική εξήγηση. Οι άνδρες θα έχουν συχνά μελαγχολικές διαθέσεις, αίσθημα ματαιότητας και απογοητεύσεις.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75