αστρολογος προβλεψεις 08/02 Τετάρτη

underwater_elena_kalis62

αστρολογος προβλεψεις 08/02 Τετάρτη

Με θετική διάθεση ανοίγει αυτή η Τετάρτη, καθώς θα δώσει χαρά σε πολλούς με χρήματα από την εργασία τους, από κάποιο οργανισμό ή από επιχειρηματικά κέρδη.

Η μέρα είναι ιδανική για να αγοράσετε δώρα ή προϊόντα από προσφορές, και για να στείλετε ή να λάβετε δέματα.
Μια έκπληξη που θα προκύψει, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε μια ιδέα σας ή να πραγματοποιήσετε μια αλλαγή.

 

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα πρέπει να χειριστείτε κάποιες συγκρούσεις οικονομικής φύσεως. Θα είναι καλό να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις ή να κάνετε κινήσεις που σχετίζονται με χρήματα.
Πολλά θα είναι τα παιδιά και τα νεαρά άτομα που θα σας πλαισιώσουν, ενώ δεν αποκλείεται να λάβετε μια πρόσκληση από ένα γυναικείο πρόσωπο.
Η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση, να προτείνετε κάποιες ιδέες σας ή να συζητήσετε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα είναι πιθανό να έχουν προστριβές με μια γυναίκα που ζει μακριά ή θα ταξιδεύει μαζί τους. Θα είναι καλό να αποφευχθούν γενικότερα κινήσεις θυμό ή υπερευαισθησίας.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτοί των ζωδίων θα πρέπει να είναι προσεκτικές και καλά οργανωμένες, αν πρόκειται να ταξιδέψουν ή να κάνουν μετακινήσεις.
Οι άντρες θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί με όσα θα ακούσουν ή θα τους προτείνουν σήμερα. Κάπου ενδέχεται να υπάρχει απάτη ή στοιχεία εκμετάλλευσης.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν είστε γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, είναι σημαντικό να βρίσκεστε σήμερα σε συνεχή επαφή με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ακόμη κι αν σας χωρίζει γεωγραφική απόσταση, βρείτε τρόπο να έχετε συχνή επικοινωνία.
Θα είναι πολύ σημαντική σήμερα η ενέργεια που θα κομίσετε από όλα τα άτομα που αγαπάτε και σας αγαπούν. Φροντίστε να αναδύετε κι εσείς θετική ενέργεια, γιατί η μέρα απαιτεί αρμονία και γαλήνη.
Κάποιες απρόσμενες εκπλήξεις θα σας προσεγγίσουν και η τύχη θα σας χαμογελάσει σήμερα, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας.
Στον επαγγελματικό σας χώρο ενδέχεται να έχετε κάποιες προστριβές ή διαφωνίες, που θα αφορούν διαφορετική οπτική σε κάποια σημαντικά θέματα. Αν είστε απόλυτα βέβαιοι για τις δικές σας θέσεις, να ορθώσετε το ανάστημά σας. Σε αντίθετη περίπτωση, μην φανείτε αφελείς γιατί θα εκτεθείτε.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα δεχθείτε σήμερα απρόβλεπτες ή διφορούμενες ειδήσεις, αλλαγές και γεγονότα.
Ίσως να νιώθετε λίγο μπερδεμένοι ή αναστατωμένοι, για ένα συγκεκριμένο θέμα ή άτομο.
Οι επαφές και οι συζητήσεις σας σήμερα θα αφορούν ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11