αστρολογος προβλεψεις 08/08 Τρίτη

zwdia-imerisies-22-7-14

αστρολογος προβλεψεις 08/08 Τρίτη

Η Τρίτη θα είναι μια καλή μέρα για όσους από εσάς έχετε ενδιαφέρουσες επαφές με άτομα από μακριά. Θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια και για οτιδήποτε βρίσκεται σε κάποια απόσταση μακριά από εσάς.

Θα χαρείτε για κάτι που θα έπρεπε να είχε συμβεί από πριν, αλλά μόνο σήμερα θα βρείτε χρόνο να το υλοποιήσετε. Η ημέρα κρύβει μια σύγκρουση, για την οποία και οι δυο πλευρές θα έχουν το δικαίωμα να υπερασπιστούν την άποψή τους.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα έχετε μια έντονη μέρα. Σήμερα θα προκύψουν με ευκολία εντάσεις στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας. Θα είναι μια καλή μέρα για οικονομικές υποθέσεις. Σήμερα θα προγραμματίσετε τον τρόπο με τον οποίο θα κερδίσετε χρήματα αλλά δεν θα πάρετε χρήματα. Θα έχετε επαφές και συναντήσεις με συγγενείς. Σήμερα θα προγραμματίσετε πράγματα που θα σχετίζονται με το νοικοκυριό σας. Θα είστε σε θέση να το κάνετε.

zodia-taro-45

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω μπορεί να εκπλαγείτε από κάποια χρήματα ή απροσδόκητες πηγές εισοδήματος. Μπορεί να προκύψουν απροσδόκητα κέρδη από ένα λαχείο ή κάποιο άλλο τυχερό παιχνίδι. Το ποσό μπορεί να μην είναι μεγάλο αλλά θα το απολαύσετε. Θα είστε σε θέση να εξισορροπήσετε τις σχέσεις που είναι σημαντικές για εσάς. Θα ανακουφιστείτε μαθαίνοντας θετικά νέα για κάποιο πρόβλημα υγείας ενός κοντινού σας ατόμου. Ενδεχομένως να πάρετε ικανοποίηση από κάποια νέα ή ένα έγγραφο που θα σχετίζεται με κάποια αποζημίωση, αποκατάσταση δικαιωμάτων, περιουσία και τα λοιπά.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα να περιμένετε εκπλήξεις. Η επιτυχία σας θα εξαρτηθεί από τις ενέργειες και τις αποφάσεις των γυναικών. Σήμερα μπορεί να υπάρξει μια διαμάχη για κάποιο παιδί ή για ένα άτομο από την οικογένειά σας. Κάτι που οι άλλοι θα θεωρήσουν ότι είναι καλό και ελπιδοφόρο για αυτούς, εσάς δεν θα σας αρέσει. Κατά πάσα πιθανότητα θα βάλετε μπροστά τον εγωισμό σας σε σχέση με αυτό.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων θα θυμάστε τη σημερινή μέρα λόγω ενδιαφερόντων γεγονότων με άτομα από άλλα μέρη. Θα μπορέσετε να ηρεμήσετε από κάποιο πρόβλημα υγείας ή επαγγελματικής φύσεως. Οι εκπλήξεις σήμερα θα προέλθουν από εκεί που δεν το περιμένετε. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να πάρετε χρήματα, να κάνετε οικονομικές συζητήσεις και άλλα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75