αστρολογος προβλεψεις 09/03 Πέμπτη

gynaika-zygos-rantevoy-antras-krios

αστρολογος προβλεψεις 09/03 Πέμπτη

Η μέρα των περισσοτέρων σήμερα θα στιγματιστεί από κάποιες αναμνήσεις, με αφορμή ενδιαφέροντα γεγονότα που θα προκύψουν με άτομα που θα σας επισκεφθούν από άλλη πόλη ή χώρα. Το πιο πιθανό είναι τα εν λόγω άτομα να ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

Μια ανακούφιση αναμένει όσους ανησυχούσαν για ένα θέμα υγείας ή ένα επαγγελματικό πρόβλημα. Αυτή η Πέμπτη είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας θέματα κι ίσως να εισπράξετε κάποια χρήματα.
Εκπλήξεις θα δεχθούν αρκετοί, από άτομα γεννημένα στο ζώδιο του Ζυγού, των Διδύμων ή Παρθένου.

 

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η μέρα σας θα καταλήξει εξαιρετικά προσοδοφόρα αν αξιοποιήσετε τις επαφές που θα έχετε με άτομα από απόσταση. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις.
Σήμερα θα εκτιμήσετε κάτι που συνέβη πριν καιρό, όμως τώρα καταφέρατε να το συνειδητοποιήσετε. Αν υπάρξει μια σύγκρουση με ένα παιδί, να φανείτε ελαστικοί και να ακούσετε τις θέσεις του.

zwdia-66

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα έχουν αρκετή πίεση λόγω των πολλών υποχρεώσεών τους. Αυτό δεν αποκλείεται να επιφέρει εντάσεις στο σπίτι ή τον εργασιακό χώρο.
Η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε τον οικονομικό και λογιστικό προγραμματισμό σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε επαφές ή συναντήσεις με άτομα του συγγενικού σας περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται να υπάρχει ένα θέμα υγείας που πρέπει να συζητήσετε.
Σήμερα θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε όποια εργασία αρχίσετε εντός του σπιτιού σας.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, να αναμένουν εκπλήξεις στην πορεία της ημέρας. Η επιτυχία σας θα εξαρτηθεί από τις πράξεις και της αποφάσεις μιας γυναίκας.
Ίσως προκύψει σήμερα μια διαφωνία με ένα νεαρό άτομο στην οικογένειά σας, που θα αφορά τις αντιρρήσεις σας σε κάτι που επέλεξε. Επειδή είναι πιθανό να έχει δίκιο από την πλευρά του, αναρωτηθείτε μήπως απλά επιδεικνύετε υπερβολικό εγωισμό.

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις