αστρολογος προβλεψεις 09/04 Κυριακή

665449

αστρολογος προβλεψεις 09/04 Κυριακή

Σήμερα ίσως να έχετε συζητήσεις σχετικά με τα κτηματομεσιτικά της οικογένειάς σας, με συμφέροντα ή με υποχρεώσεις που σχετίζονται με τη στέγαση ή την περιουσία (όπως γη) και άλλα. Ο λόγος για αυτές τις συνδιαλέξεις, μπορεί να είναι κάποια νέα που θα πάρετε. Η μέρα θα είναι επίσης ευνοϊκή για συζητήσεις ή ενέργειες σχετικές με χρήματα.

Σήμερα ενδεχομένως να πάρετε μια σημαντική απόφαση, που θα αφορά κάποιο παιδί ή εγγόνι σας. Τα κορίτσια και οι νεαρές γυναίκες θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος της μέρας σε συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη την τελευταία μέρα της εβδομάδας ενδεχομένως να ζήσετε κάποια γεγονότα που συνδέονται με μια παλιά αγάπη ή έναν προηγούμενο γάμο. Μπορεί να προκύψουν δυσάρεστες στιγμές ή μπορεί να πάρετε άσχημα νέα από τον πρώην ερωτικό σας σύντροφο, παλιό φίλο ή κάποια περασμένη αγάπη. Μπορεί να είστε απασχολημένοι προσπαθώντας να διεκπεραιώσετε ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία σας ή με το σχολείο ενός ατόμου της οικογενείας σας. Θα έχετε μια συνάντηση ή συζήτηση σχετικά με τη λήψη χρημάτων, με κάποια οικονομική επιτυχία ή την επίλυση ενός οικονομικού προβλήματος.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω θα έχετε μια συνάντηση ή συζήτηση που θα σας φέρει κάποιο όφελος, θα βοηθήσει στην επίλυση κάποιου προβλήματος ή στο ξεκαθάρισμα κάποιας παρεξήγησης και τα λοιπά. Πιθανόν να υπάρξει κάποια συγκέντρωση ή συνάντηση, σχετικά με ένα άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αγοράστε ένα λαχείο σήμερα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου θα εκτιμήσετε τις πράξεις, ένα δώρο ή μια πρόταση από κάποιον άντρα. Αυτά τα στοιχεία μπορεί να συνδέονται τόσο με την προσωπική όσο και με την επαγγελματική σας ζωή. Μπορεί να προκύψουν νέα, σχετικά με τη γέννηση ενός παιδιού ή με μια μελλοντική εγκυμοσύνη.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα πιθανόν να προκύψει κάποια σύγκρουση ή μια διαφωνία σχετιζόμενη με οικονομικά έγγραφα, συμβόλαια, χρήματα και τα λοιπά. Μπορεί να έχετε προσδοκίες για κάποιο σχέδιο, που είναι μάλλον απίθανο να πραγματοποιηθεί σήμερα. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για αισθητικές επεμβάσεις και περιποιήσεις της εμφάνισής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις