αστρολογος προβλεψεις 09/06 Παρασκευή

ζωδια-αστρολογος-α

αστρολογος προβλεψεις 09/06 Παρασκευή

Αυτή η Παρασκευή είναι μια ιδανική μέρα για να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας. Ενδείκνυται επίσης για κάθε είδους επικοινωνίες εκ του σύνεγγυς ή από μακριά, τόσο μέσω τηλεφώνου όσο και μέσω διαδικτύου.

Σήμερα προβλέπεται να έχετε αρκετές συναντήσεις με φίλους ή συγγενείς, αλλά και επισκέψεις που θα κάνετε σε άλλους ή θα δεχθείτε στο σπίτι σας. Για πολλούς η μέρα επιφυλάσσει ευχάριστες ειδήσεις, που θα αφορούν χρήματα ή κέρδη από διάφορες πηγές.
Τα κορίτσια και οι νεαρές γυναίκες σήμερα είναι πιθανό να πάρουν χαρά από μια αγορά, ένα δώρο ή μια προσφορά που θα τους γίνει.

 

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα κληθούν να ασχοληθούν με κάποιο θέμα υγείας ή τη φροντίδα ενός ατόμου του στενού τους κύκλου.
Η μέρα είναι εξαιρετικά αίσια για ό,τι αφορά την αγάπη – χωρίς να αποκλείονται οι ρομαντικές εμπειρίες. Ειδικά οι άντρες που είναι γεννημένοι σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια, να αναμένουν επιτυχίες στα θέματα αυτού του τομέα.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τις υποσχέσεις και τις πληροφορίες που θα λάβετε. Το πιο πιθανό είναι να προέλθουν από έναν άντρα του φιλικού σας περιβάλλοντος.
Αυτή την Παρασκευή δώστε περισσότερη προσοχή και σε ένα αγαπημένο σας άτομο, που θα χρειαστεί τη βοήθειά σας.
Η μέρα είναι αίσια για να κάνετε τις αγορές σας.

Για όσους είναι γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η μέρα θα απαιτήσει να είναι επιφυλακτικοί ως προς τις ηθικές προθέσεις ενός ατόμου στο επαγγελματικό τους περιβάλλον. Η διαίσθησή σας θα είναι σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο, γι’ αυτό δεν πρέπει να την αγνοήσετε!
Από τον κύκλο των συγγενών σας ενδέχεται να προκύψει ένα γεγονός, μια πράξη ή μια απόφαση, που θα εγείρει κάποια ανησυχία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν αρκετά έκτακτα περιστατικά!
Την ιδιαίτερη προσοχή σας θα απαιτήσει ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο. Προσφέρετε τη βοήθειά σας, τη φροντίδα, τη συμβουλή σας ή έστω την ευκαιρία να κάνει μια συζήτηση.
Σήμερα δεν πρέπει να αμελήσετε να γράψετε ένα σημαντικό γράμμα ή ηλεκτρονικό μήνυμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia