αστρολογος προβλεψεις 09/08 Τετάρτη

evdomadiaies-17-2

αστρολογος προβλεψεις 09/08 Τετάρτη

Την Τετάρτη μπορεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση για την οικογένειά σας ή για το γάμο σας, που θα συμβάλλει στη θετική εξέλιξη των σχεδίων σας. Μπορεί να πραγματοποιήσετε συνομιλίες, να συζητήσετε σχετικά με θέματα εκπαίδευσης ή την εξέλιξη των παιδιών σε έναν συγκεκριμένο τομέα της εκπαίδευσης, της τέχνης ή του αθλητισμού.

Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για όσους από εσάς εργάζεστε με παιδιά, στον τομέα της εκπαίδευσης, της ψυχαγωγίας για παιδιά και τα λοιπά. Η σημερινή μέρα μπορεί να σας εκπλήξει με νέα που θα σχετίζονται με ένα πρόσωπο που γνωρίζετε. Πολλοί από εσάς έχετε μια σημαντική συγκέντρωση ή εκδήλωση στο σπίτι σας ή στην οικογένεια συγγενών.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα μπορεί να χρειαστεί να προσφέρετε ηθική ή συναισθηματική βοήθεια σε μια γυναίκα. Οι άνδρες που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια μπορεί να συνεχίσουν να απογοητεύονται από μία από τις προσδοκίες τους ή τις ελπίδες τους για σήμερα. Οι γυναίκες πιθανόν να έχουν μια επιτυχημένη μέρα με απρόσμενες ευκαιρίες, συναντήσεις, προτάσεις ή τηλεφωνικές συνομιλίες.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα μπορείτε να περιμένετε εκπλήξεις που θα προέλθουν από συγγενείς ή παλαιότερους φίλους, συναδέρφους και άλλους. Σήμερα είναι πιθανό να προκύψουν νέα ραντεβού ή διαδικτυακές επαφές με άτομα από κοντά και μακριά. Οι γυναίκες θα έχουν μια ιδιαίτερη ευκαιρία για να χαρούν. Οι άνδρες μπορούν να περιμένουν οποιαδήποτε έκπληξη.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σήμερα εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου μπορεί να προκαλέσετε τις ενέργειες ή τα σχόλια ενός ανθρώπου. Είναι πιθανό να υπάρξουν φιλονικίες εξαιτίας σύγκρουσης συμφερόντων, έλλειψης κατανόησης και προθυμίας για συμβιβασμό. Οι γυναίκες θα είναι αξιαγάπητες, ρομαντικές και αδέσμευτες και θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν νέες φιλίες μέσω διαδικτύου. Οι άνδρες θα έχουν σημαντικές συναντήσεις, συνομιλίες ή κοινές ενέργειες με άλλους άνδρες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα μπορείτε να περιμένετε σημαντικά νέα και συνομιλίες με άτομα από άλλα μέρη. Για κάποιους από εσάς, είναι πιθανό κάποιο ταξίδι με ένα έγγραφο ή μια πρόσκληση. Η μέρα θα είναι απρόβλεπτη, οπότε καλό θα ήταν να είναι οξυμένη η προσοχή σας όταν παίρνετε μια απόφαση, όταν επεξεργάζεστε μια προσφορά ή όταν εργάζεστε με χρήματα. Η αγάπη θα βρει έναν τρόπο να ευχαριστήσει όσους από εσάς το αξίζετε. Οι άνδρες να περιμένουν ένα γεγονός στην οικογένειά τους.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65