αστρολογος προβλεψεις 1/03 Τετάρτη

αστρολογος προβλεψεις 1/03 Τετάρτη

Ο νέος μήνας, Μάρτιος του 2017 είναι πλέον γεγονός. Ευχές για καλό μήνα σε όλους!
Ενδιαφέρουσες εξελίξεις περιμένουν σήμερα τους άντρες άνω των 35 ετών στα επαγγελματικά τους θέματα. Ευνοϊκές θα είναι και οι υποθέσεις σας που αφορούν οικονομικά, τραπεζικά ή νομικά ιδρύματα.

Κάποιοι σήμερα θα βρεθούν σε ένα μεταίχμιο της ζωής τους, με κάτι που θα ολοκληρωθεί και θα προσφέρει μια νέα και καλύτερη τροπή για το μέλλον τους.
Η μέρα είναι ιδανική για να οργανώσετε ή να προετοιμαστείτε για ένα επερχόμενο ταξίδι, όποιος κι αν είναι ο σκοπός του.

 

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα δεν πρέπει να αναμένετε πολλά στον οικονομικό τομέα. Ίσως να υπάρξουν κάποιες δυσχερείς ειδήσεις που θα λάβετε από μακριά και θα χρειαστεί να κάνετε ένα δυσάρεστο ταξίδι.
Θα υπάρξουν αναβολές ή ακυρώσεις συναντήσεων ή επισκέψεων, ενώ θα δεχθείτε κάποιες επισκέψεις στο σπίτι σας με κάποιο αίτημα για βοήθεια.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα πρέπει να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους σε μια προστριβή με συνεργάτες ή συγγενείς για ένα ευαίσθητο θέμα. Θα είναι συνετό να μην βιαστείτε να αντιδράσετε.
Οι γυναίκες θα έχουν μια σημαντική μέρα, όπου θα επικρατήσει η ανάγκη να κάνουν μια αλλαγή ή να πάρουν μια σημαντική απόφαση. Δεν αποκλείεται να αφορά μια μελλοντική επίσκεψή τους σε ένα δημόσιο ή κοινοτικό ίδρυμα.
Οι άντρες θα δυσκολευτούν να επιλύσουν σήμερα κάποια προβλήματα που θα ανακύψουν στις προσωπικές, επαγγελματικές ή οικογενειακές τους σχέσεις. Μην αναλάβετε περισσότερα πράγματα από όσα μπορείτε να χειριστείτε.

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η μέρα σας θα είναι λίγο «μουντή» για διάφορους λόγους. Κατ’ ακρίβεια, η διάθεσή σας εξαρτάται από εσάς τους ίδιους, ασχέτως των γεγονότων που υπάρχουν στη ζωή σας αυτή τη δεδομένη στιγμή.
Για τις γυναίκες προβλέπονται συναντήσεις, επαφές ή μια συγκέντρωση που θα αφορά ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Οι άντρες να αναμένουν σήμερα εκπλήξεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα σας αναμένει ένα ευχάριστο δώρο, ένα προνόμιο, ένα επιπλέον εισόδημα ή κάποια οικονομική επιτυχία. Η μέρα είναι ιδανική για να επιλύσετε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας ή για να κάνετε αλλαγές μέσα στο σπίτι σας.
Οι γυναίκες θα πρέπει να αναβάλουν προς το παρόν μια σημαντική συζήτηση ή να κλείσουν μια συμφωνία με έναν άντρα, γιατί θα είναι καταστροφική για την προσωπική ή την επαγγελματική τους ζωή.
Οι άντρες θα έχουν αφορμές για χαρά και ικανοποίηση, ενώ θα τους δώσει χαρά μια ιδιαίτερη συγκυρία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia