αστρολογος προβλεψεις 11/02 Σάββατο

imerisies-provlepseis-zodia-kyriaki-1-6

αστρολογος προβλεψεις 11/02 Σάββατο

Έφτασε επιτέλους το Σαββατοκύριακο της ξεκούρασης, αν και ο καιρός αναμένεται να είναι πάλι δύστροπος.

Αυτό το Σάββατο οι γυναίκες της μέσης ηλικίας θα έχουν πολλές συζητήσεις αλλά και υποχρεώσεις, που θα σχετίζονται με χρήματα ή οικονομικά θέματα γενικότερα. Δεν αποκλείεται να κάνετε συζητήσεις για την ακίνητη περιουσία σας, τη σύνταξή σας ή την ασφαλιστική σας κάλυψη.

 

Τα αγόρια και οι νεαροί άντρες θα συνειδητοποιήσουν σήμερα πόσο ευχάριστος είναι ο χρόνος που περνούν με τα άτομα του φιλικού τους περιβάλλοντος.
Είναι μια μέρα που οι κοινωνικές σας επαφές συνολικά θα πρέπει να μονοπωλήσουν τον χρόνο σας, γιατί έτσι θα νιώσετε συναισθηματικά πιο μεστοί. Επίσης θα αντλήσετε από τις συζητήσεις σας κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα ας αφιερώσουν περισσότερο από τον χρόνο τους στην οικογένεια και συγγενικά άτομα που ζουν σε μικρή απόσταση.
Θα σας προκύψουν κάποιες έκτακτες επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως αν κάνετε έναν σωστό καταμερισμό της μέρας σας θα περάσετε όμορφα και χωρίς ταλαιπωρία.
Είναι καλή στιγμή για να κάνετε κάτι ρομαντικό για το ταίρι σας, να αγοράσετε κάτι όμορφο για το σπίτι σας ή να ετοιμάσετε ένα απολαυστικό δείπνο. Θα σας κάνει καλό να φροντίσετε και λίγο τον εαυτό σας, ίσως με ένα κούρεμα ή μια περιποίηση ομορφιάς. Εντάξτε συνειδητά πιο πολλή χαρά και ομορφιά στη σημερινή μέρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα νιώθετε να σας διέπει μια ρευστότητα. Το μυαλό σας θα περιφέρεται σε διάφορα σχέδια ή προβλήματα, τόσο του παρόντος όσο και του μέλλοντος.
Η μέρα δεν θα σας φέρει κάτι διαφορετικό από όσα αναμένετε. Αυτό σημαίνει ότι θα λάβετε τις ειδήσεις ή τις πληροφορίες που περιμένετε εδώ και καιρό.

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα κάνετε κάποιες σημαντικές συναντήσεις ή συζητήσεις που θα αφορούν έναν άντρα του φιλικού σας κύκλου.
Οι άντρες εκπρόσωποι αυτών των τριών ζωδίων θα κάνουν κάποιες νέες γνωριμίες ή επαφές.
Η μέρα προμηνύει επιτυχία σε κάθε είδους εξετάσεις, παρουσιάσεις ή στην αναζήτηση εργασίας.

zwdia shmera

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα σας αναμένει μια έκπληξη μέρα στο σπίτι σας. Είναι βέβαιο ότι θα εμπεριέχει συναίσθημα και θα αφορά την αγάπη ή έναν γάμο μέσα στον οικογενειακό σας κύκλο.
Θα έχετε μια μικρή δυσκολία να οργανώσετε όλα όσα αφορούν την προσωπική σας ζωή, ενώ θα σας προβληματίσει μια αγορά που σκέφτεστε να κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Πανσεληνου 11/02 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia