αστρολογος προβλεψεις 11/04 Τρίτη

astrologia-dieleysi-dia

αστρολογος προβλεψεις 11/04 Τρίτη

Η μέρα μπροστά σας είναι ιδανική για να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με οικονομικά προβλήματα. Προσεχώς θα προκύψουν κάποιες σκληρές αποφάσεις, δυσάρεστες συναντήσεις ή συζητήσεις και άλλα. Η μέρα δεν θα είναι ευνοϊκή για νομικές αγωγές ή εργασία με εκπροσώπους του δικαστηρίου ή κάποιας άλλη νομικής αρχής.

Δεν θα πρέπει να θεωρήσετε τη σημερινή μέρα ως δύσκολη ή δραματική, διότι θα συμβεί κάτι που θα σας κάνει χαρούμενους. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό θα σχετίζεται με χρήματα. Τα νέα που θα λάβετε σήμερα στο σπίτι σας θα καθορίσουν τις πράξεις σας τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

 

Την Τρίτη ενδεχομένως να συμβούν ενδιαφέροντα γεγονότα στην οικογένεια για αυτούς που γεννήθηκαν στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη. Να προσέχετε ιδιαίτερα τα γεγονότα ή τα νέα, που σχετίζονται με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή με τους γείτονές σας. Τα παιδιά θα αποτελέσουν περισσότερο λόγο χαρούμενων συναισθημάτων και εμπειριών, παρά το αντίθετο. Μια έκπληξη μπορεί να έρθει από κάποιον άνδρα, που στην παρούσα φάση βρίσκεται κάπου μακριά. Ενδεχομένως να λάβει χώρα μια επίσκεψη από έναν άντρα στο σπίτι σας ή κάποιου είδους εικονική επαφή με έναν άντρα που γνωρίζετε: συγγενή, φίλο και λοιπά.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω θα δουλέψετε καλύτερα πνευματικά παρά χειρωνακτικά. Μπορεί να σκεφτείτε ιδέες, δράσεις ή ευκαιρίες που θα σας φέρουν επιτυχία. Και αυτό θα συμβεί αν δεν χρησιμοποιήσετε κόλπα, χειραγώγηση ή ατιμίες. Σήμερα, ενδεχομένως να σας απασχολήσει κάποιο πρόβλημα υγείας ή κάποιο γεγονός σχετιζόμενο με ένα άτομο από τον φιλικό σας κύκλο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου θα πρέπει να παρακολουθείτε προσεκτικά τις πράξεις και τα λόγια μιας γυναίκας. Η παρουσία μιας γυναίκας στη ζωή σας σήμερα θα φέρει μια ειδική αποστολή. Μην κάνετε ιδιαίτερα ή μεγάλα σχέδια για σήμερα, σχετικά με παιδιά ή με νεαρά άτομα. Για διάφορους λόγους, η εκτέλεσή τους θα είναι αδύνατη ή ακατάλληλη στην παρούσα φάση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων πρέπει να είστε προσεκτικοί με άγνωστους ή δυσάρεστους ανθρώπους. Προσέξτε αυτά που λέτε, αυτά που συζητάτε ή υπόσχεστε. Σήμερα κάποιοι από εσάς θα επενδύσετε ενέργεια για να αποκαλύψετε την αλήθεια, σχετικά με κάποιο γεγονός του παρελθόντος στη ζωή ενός παιδιού. Σήμερα θα λάβετε καλά νέα μέσω γράμματος, μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνήματος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia