αστρολογος προβλεψεις 11/06 Κυριακή

αστρολογος προβλεψεις 11/06 Κυριακή

Τη σημερινή Κυριακή οι πιο πολλοί από εσάς θα έχετε την ανάγκη να την αφιερώσετε σε φιλικές και προσωπικές σας συναντήσεις ή τις επαγγελματικές σας επαφές. Η διάθεσή σας ωστόσο θα είναι περισσότερο να δεχθείτε κόσμο στο σπίτι σας, παρά να χρειαστεί να πάτε εσείς κάπου.

Η μέρα επιφυλάσσει αρκετές επιτυχίες και εύνοια σε αρκετούς τομείς, αρκεί να έχετε κάνει την κατάλληλη προετοιμασία και να είστε διατεθημένοι να κάνετε τα επιπλέον βήματα που χρειάζονται για να πραγματώσετε τους στόχους σας.

 

Να ξέρετε ότι όσες προτάσεις ή ειδήσεις ακούσετε σήμερα, θα αποτελέσουν αφορμή για σοβαρό συλλογισμό ως προς την κρίση σας – τόσο για άτομα όσο και για κάποια γεγονότα.
Τα κορίτσια και οι νεαρές γυναίκες ενδέχεται σήμερα να λάβουν ανέλπιστα χρήματα.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, να αναμένετε ότι σήμερα θα σας δοθεί η ευχέρεια να λύσετε κάποια σημαντικά προσωπικά σας προβλήματα. Είναι μια αίσια μέρα για να αδράξετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από δύσκολες ή περίπλοκες καταστάσεις. Παραμείνετε ωστόσο ελαστικοί και διαλλακτικοί.

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα νιώσετε χαρά και ανακούφιση από την εκπλήρωση κάποιων δεσμεύσεών σας που ήταν σε εκκρεμότητα. Σε αυτό θα σας βοηθήσει και η αρμονία που θα επέλθει σε κάποιες κοινωνικές σας επαφές αλλά και στις στενότερες σχέσεις σας.
Δεν αποκλείεται να σας προκύψει απόψε κάποια συνάντηση ή συγκέντρωση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αν είστε γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα σας κάνει καλό να περάσετε λίγο περισσότερο χρόνο έξω από το σπίτι. Τα άστρα δείχνουν ότι κάποια καλά πράγματα σας αναμένουν, αν βρεθείτε ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους του φιλικού ή του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Από εσάς εξαρτάται να διατηρήσετε θετική οπτική για τα πράγματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Για όσους είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η σημερινή μέρα θα έχει περισσότερο οικογενειακό χαρακτήρα. Να αναμένετε συναντήσεις, συγκεντρώσεις και συζητήσεις με άτομα του ευρύτερου συγγενικού σας περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουν ως αφορμή κάποια γεγονότα που θα αφορούν ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.
Η ενέργεια αυτής της Κυριακής είναι ιδιαίτερη, γι’ αυτό τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην την περάσετε μόνοι…

zwdia