αστρολογος προβλεψεις 11/08 Παρασκευή

αστρολογος προβλεψεις 11/08 Παρασκευή

Σήμερα δεν έχετε μεγάλες προσδοκίες από τη δουλειά σας. Πρόκειται σύντομα να ολοκληρώσετε κάποια πράγματα, ή να ασχοληθείτε με έργα και δραστηριότητες που έχετε ήδη ξεκινήσει. Για εσάς που ταξιδεύετε, θα προκύψουν εντάσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού που θα σχετίζονται με διαφορές ή συγκρούσεις.

Την Παρασκευή, η πλειοψηφία των ανδρών θα έχει υποχρεώσεις που θα σχετίζονται με οικιακά προβλήματα, με επισκευές συσκευών στο σπίτι ή με την επισκευή του αυτοκινήτου τους και άλλα. Δεν θα πάνε όλα όπως τα θέλετε και αυτό σε ένα σημείο μπορεί να σας κάνει αρκετά νευρικούς και βιαστικούς.

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, τα γεγονότα της σημερινής ημέρας θα απαιτήσουν περισσότερο χρόνο για περισυλλογή ή συζητήσεις με συγγενείς. Θα είστε σχετικά πρόθυμοι να εγκαταλείψετε τα αρχικά σας σχέδια. Σήμερα θα σκεφτείτε περισσότερο το παρελθόν σας παρά το παρόν ή το μέλλον σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω θα έχετε δεσμεύσεις ή επαφές με παιδιά. Θα είναι μια καλή ημέρα για να δουλέψετε μαζί τους. Να περιμένετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις ή επαφές με άτομα από άλλα μέρη. Είναι πιθανόν να προκύψει μια καινούργια γνωριμία με ένα τέτοιο άτομο. Στους άνδρες θα δοθεί κάποιο σημάδι προσοχής που θα σχετίζεται με ένα άτομο από τον φιλικό τους κύκλο ή από τους συναδέρφους τους.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου θα έχετε μια σημαντική ημέρα κατά την οποία θα πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι και δραστήριοι προκειμένου να αποφύγετε να σπαταλήσετε τον χρόνο σας με ανούσια πράγματα. Οι γυναίκες των τριών αυτών ζωδίων να περιμένουν κάποια έκπληξη, που μπορεί να είναι η βάση μιας μελλοντικής αλλαγής ή μιας σημαντικής απόφασης. Για τους άντρες, θα είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθούν με την οικογένεια τους ή για επιχειρηματικές υποθέσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, μπροστά σας έχετε μια καλή μέρα για συναντήσεις και συγκεντρώσεις, επισκέψεις ή εκδρομές στη φύση. Θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες συναντήσεις και επαφές με διάφορα άτομα. Σήμερα, μπορείτε να σκεφτείτε ένα μικρό οικονομικό πρόβλημα. Σήμερα, οι εκπλήξεις θα συνδέονται σε μεγάλο βαθμό με τα χρήματα (στις περισσότερες περιπτώσεις, θα είναι για καλό). Η μέρα φέρνει κακές ειδήσεις σχετικά με μια δυσάρεστη κατάσταση στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65