αστρολογος προβλεψεις 11/09 Δευτέρα

IMG_22397582340242

αστρολογος προβλεψεις 11/09 Δευτέρα

Τη Δευτέρα παρακολουθήστε τα νέα της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωή. Τα εθνικά νέα και τα νέα από το εξωτερικό θα παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Κάθε γεγονός σήμερα θα έχει μια σημαντική ή ενδιαφέρουσα συνέχεια. Είναι πιθανό να λάβετε χρήματα στο σπίτι σας μέσω ταχυδρομικής εντολής, τραπεζικής μεταφοράς, μέσω εγγράφου και τα λοιπά.

Το σύμβολο της ημέρας είναι ο θεός Γκανέσα, προστάτης της σοφίας, της διανόησης, της μάθησης, της συλλογιστικής, της τύχης και της ευτυχίας. Συμβολίζει την εξάλειψη των εμποδίων, ως εκ τούτου είναι φυσιολογικό να τον επικαλούνται πριν από οποιοδήποτε εγχείρημα. Αυτή είναι μια μέρα που μπορείτε να λάβετε σοφία και γνώση. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για επαφές και ραντεβού.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα χαρείτε να ακούσετε τα νέα ή κάποιο γεγονός που θα αφορά μια γυναίκα. Ενδέχεται να λάβετε μια πρόσκληση ή να σας γίνει μια πρόταση, στην οποία θα στηριχθεί η μελλοντική σας επιτυχία. Επίσης μπορεί να αποβεί μια ξεχωριστή μέρα για εσάς.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω θα έχετε συναντήσεις και συνομιλίες με φίλους για θέματα σημαντικά για εσάς ή για αυτούς. Σήμερα μπορείτε να καθορίσετε το μέλλον μιας σχέσης ή μιας δραστηριότητάς σας. Είναι πιθανό να λάβετε ένα μικρό χρηματικό ποσό. Θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με ταξίδια ή με κάποια άτομα.

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, δυσάρεστα γεγονότα από το παρελθόν μπορεί να σας θυμίσουν τον εαυτό σας. Σήμερα κάντε κάτι για ένα κοντινό σας πρόσωπο που έχει αποβιώσει, σύμφωνα με τα έθιμα και τις παραδόσεις της κουλτούρας και της θρησκείας σας. Κουτσομπολιά που σχετίζονται με τους γείτονές σας ή τους συναδέλφους σας θα κλέψουν το χρόνο σας από άλλες δραστηριότητες. Σήμερα να είστε προσεκτικοί και ρεαλιστικοί στις προσδοκίες σας για τα χρήματα ή όταν εργάζεστε με οικονομικά έγγραφα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα θα νιώσετε ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από μια επιτυχία, μια αλλαγή, ιδέα ή σχέδιο που έχει πραγματοποιηθεί. Θα είναι μια ευνοϊκή ημέρα για μια δίκη ή μια νομική υπόθεση. Σήμερα θα λάβετε μια απροσδόκητη είδηση ​​ή μια πρόσκληση. Οι γυναίκες θα έχουν μια επιτυχημένη μέρα στην εργασία ή στην επιχείρησή τους. Για μερικούς από εσάς θα προκύψουν συναισθήματα στο χώρο εργασίας σας, που θα σχετίζονται με φλερτ και περιπέτεια.

zodia-zvdia-75