αστρολογος προβλεψεις 1/12 Πέμπτη

evdomadiaies-142014

αστρολογος προβλεψεις 1/12 Πέμπτη

Καλό σας μήνα.
Ενδιαφέροντα γεγονότα στον ερωτικό τομέα προβλέπεται ότι θα φέρει η πρώτη μέρα του Δεκέμβρη. Αυτά θα αφορούν και υφιστάμενες σχέσεις αλλά και τη δημιουργία καινούργιων. Παράλληλα σήμερα αναμένονται κάποιες εκπλήξεις από απρόσμενες ειδήσεις.

Σημαντικές αποφάσεις, συζητήσεις και συναντήσεις θα γίνουν μέσα στο σπίτι σας με μέλη του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, επί πολλών θεμάτων στα οποία υπάρχουν εκκρεμότητες.
Η μέρα είναι ιδανική για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, είτε για αποκατάσταση των οικονομικών σας σχέσεων που διαμένουν μακριά από εσάς.

 

Χρήματα και εξελίξεις σε οικονομικές σχέσεις, συμφωνίες και άλλες παρεμφερή ενέργειες να αναμένονται σήμερα, από άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα λάβουν κάποια χρήματα, τα οποία είναι πολυαναμενόμενα.

zodia-taro-45

Συναντήσεις οι επισκέψεις αναμένονται από ένα άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω. Το εν λόγω άτομο θα είναι ιδιαίτερα προβληματισμένο ή ανήσυχο, από γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη, ανησυχίες και αλλαγές.
Για κάποιους από εσάς, θα συνεχιστεί η φροντίδα και η ανησυχία για την υγεία ενός παιδιού.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα έχετε σήμερα μια ευχάριστη έκπληξη από μια συνάντηση, συζήτηση ή τη γνωριμία με έναν άντρα.
Ο καθένας εκπρόσωπος αυτών των ζωδίων θα εκλάβει με διαφορετικό τρόπο την έκπληξη που του επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα. Πάντως θα υπάρχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, αν θέλετε να επιλύσετε προβλήματα ή παρεξηγήσεις με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά ή με δύστροπους ανθρώπους.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχουν ανέλπιστη επιτυχία, όποιες κι αν είναι οι προσδοκίες και τα σχέδιά τους.
Μια γυναίκα θα εμφανιστεί στη ζωή σας – και θα έρθει για να μείνει – άσχετα αν την γνωρίζετε τώρα ή όχι.
Θα υπάρξουν ποικίλες συζητήσεις και γεγονότα, κάποια όχι ιδιαίτερα ευχάριστα, με άτομα του οικογενειακού ή του φιλικού σας κύκλου. Ακόμα πιο ενδιαφέρουσες θα είναι κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σας, αν η σχέση σας περιπλέχθηκε ή διακόπηκε από ένα άτομο που διαμένει σε άλλη πόλη ή και άλλη χώρα.

zwdia-fotia