αστρολογος προβλεψεις 12/02 Κυριακή

αστρολογος προβλεψεις 12/02 Κυριακή

Αυτή η Κυριακή είναι ιδανική για να κάνετε κάποιες συζητήσεις στους κόλπους της οικογένειας, για οικονομικά θέματα που είναι σημαντικά για όλους όσους ζείτε υπό την ίδια στέγη.

Ίσως σήμερα να πρέπει να πάρετε μια απόφαση, που θα αφορά ένα παιδί σας ή ένα νεαρό άτομο του άμεσου συγγενικού σας περιβάλλοντος.

 

Η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε μια μικρή απόδραση εκτός πόλης. Θα είναι ακόμη καλύτερα αν αυτή η μετακίνηση έχει έναν συγκεκριμένο σκοπό, και δεν αφορά μόνο ψυχαγωγία και ξεκούραση.
Ο τομέας της αγάπης ευνοείται επίσης πολύ. Στους περισσότερους θα προκύψει κάτι που θα τους χαροποιήσει πολύ, είτε εσείς θα κάνετε κάτι για να χαροποιήσετε το ταίρι σας.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα ευνοήστε να ασχοληθείτε με την οργάνωση των σχεδίων και των εγχειρημάτων σας, που θα αποτελέσουν τη βάση για τη μελλοντική σας επιτυχία και σταθερότητα. Ωστόσο πριν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, φροντίστε να έχετε ολοκληρώσει όλες τις παλιές σας υποχρεώσεις και δεσμεύσεις, για να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με εντάσεις και χάος.
Σε προσωπικό επίπεδο, τα πάντα εξαρτώνται από τους δικούς σας χειρισμούς και τη διάθεσή σας αυτή την περίοδο. Αν θελήσετε να βελτιώσετε το ερωτικό σας πλαίσιο, βρείτε τρόπους να καλοπιάσετε και να κολακέψετε το ταίρι σας. Δεν αρκούν πλέον τα λόγια και οι υποσχέσεις, πρέπει να κάνετε έργα!

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα πάρουν χαρά μέσα στο σπίτι τους μετά από κάποιες δυσχερείς συγκυρίες. Η μέρα είναι ιδανική για να επιλύσετε οικονομικά προβλήματα.
Είναι πολύ πιθανό κάποιοι να χρειαστεί να φύγουν από το σπίτι τους εξαιτίας ενός σημαντικού περιστατικού, είτε να καλωσορίσουν την επιστροφή ενός αγαπημένου ατόμου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε σε προτεραιότητα την οικογένειά σας ή μια αγαπημένη σας γυναίκα. Μάλιστα κάποια επιτυχία που θα προκύψει σε μια γυναίκα του στενού σας κύκλου, θα γίνει αφορμή για χαρούμενες συναθροίσεις και εορτασμούς.
Η μέρα ενδείκνυται για αγορές και για την επίλυση προβλημάτων και υποθέσεων που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας.
Είναι πιθανό να δεχθείτε ή να κάνετε κάποιο δώρο. Η τύχη θα σας χαμογελάσει σήμερα, υπό τον όρο ότι θα δώσετε για να λάβετε ξανά!

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα είστε λίγο πεσμένοι συναισθηματικά. Ίσως να θέλετε να κλαίτε χωρίς να υπάρχει αφορμή.
Η πίεση που νιώθετε, σχετίζεται με την αναμονή ενός σημαντικού γεγονότος ή μια είδησης στο άμεσο μέλλον. Καλό θα είναι σήμερα να είστε προσεκτικοί με όσα λέτε.
Δεν αποκλείεται να κάνετε σήμερα μια νέα γνωριμία ή επαφή με ένα άτομο από μακριά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις